За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Предлагам да се направи галерия представяне!
Има доста зачестили, гадни прояви из сайта:
качване на чужди снимки
кражба на снимки
и други такива.
Съвсем скоро видях своя снимка на една листовак която е има само тук и никъде другаде.
Не съм казал нищо, по тоз въпрос.
Но и да гледам, как уплоудват чужди снимки няма да търпя!
Моля, админа на сайта да помисли за ограничаване на тез прояви.
Един воден знак, ще свърши работа, нека който може да го махне да се мъчи.
А за чуждите снимки, не знам как се процедира, чувал съм че се проверяват по кодове, но само съм чувал.
Има доста зачестили, гадни прояви из сайта:
качване на чужди снимки
кражба на снимки
и други такива.
Съвсем скоро видях своя снимка на една листовак която е има само тук и никъде другаде.
Но и да гледам, как уплоудват чужди снимки няма да търпя!
Моля, админа на сайта да помисли за ограничаване на тез прояви.
Един воден знак, ще свърши работа, нека който може да го махне да се мъчи.
А за чуждите снимки, не знам как се процедира, чувал съм че се проверяват по кодове, но само съм чувал.
komu e nuzhno predstaviane? vseki sam si e predstavil neshtata. azsam yakoo protiffffffff.
качване на чужди снимки
кражба на снимки
и други такива.
neka seriala prodalzhi. da ne citirame drugi filosofi.
кражба на снимки
и други такива.
neka seriala prodalzhi. da ne citirame drugi filosofi.
kaza veche. , no vse pak tova ne e chak tolkova gadno(ako se kefish na "snimaneto" i na "arta"). iskai si kintite. tarsi si pravata, sega e zer modernish.
ili se radvai
a eto ti sega i edin moi lichen dovod, filosofski: vsiako edno razdeliane na uzerite vodi do ohladniavane na emociite. i do lipsa na interest. . zashto da se razdeliat horata? junior i senior. shitaki i lazania? tz
kaza veche. , no vse pak tova ne e chak tolkova gadno(ako se kefish na "snimaneto" i na "arta"). iskai si kintite. tarsi si pravata, sega e zer modernish.
ili se radvai
a eto ti sega i edin moi lichen dovod, filosofski: vsiako edno razdeliane na uzerite vodi do ohladniavane na emociite. i do lipsa na interest. . zashto da se razdeliat horata? junior i senior. shitaki i lazania? tz
ами в другия подобен сайт по4наха едни такива-ти ка4ваш тука,ти-не..много глупаво стана според мен това 4е може вси4ки да ка4ват във вси4ки галерии е напълно демократи4но и приемливо
BOINK:Не си разбрал смисъла на искането ми, то не е да има сито кой да поска и кой не, а да видим какво се поска.
Лично аз бях свидетел на постове, от сайтове на видни фотографи и модели, представени за свои.
Има хора с по 10 ника, в сайта и всеки си прави каквото иска пише и качва.Няма да казвам,че е имало снимки на деня дето са били повече от лоши, или най-малкото неподходящи за показването им на първа страница.
Това ми беше мисълта, а не дискриминация на юзери!
Всеки си има права да прави каквото се иска, но нека да има и малко контрол.
Така нещата наистина ще станат забавление, исайта ще стане по добър.
Лично аз бях свидетел на постове, от сайтове на видни фотографи и модели, представени за свои.
Има хора с по 10 ника, в сайта и всеки си прави каквото иска пише и качва.Няма да казвам,че е имало снимки на деня дето са били повече от лоши, или най-малкото неподходящи за показването им на първа страница.
Това ми беше мисълта, а не дискриминация на юзери!
Всеки си има права да прави каквото се иска, но нека да има и малко контрол.
Така нещата наистина ще станат забавление, исайта ще стане по добър.
Хайде да не го правим и тука като във ФФ. Аман от непрозрачност и дискриминация! Има ги в достатъчни количества в милата ни родина,та не ни трябват и тук!
мото на сайта е : снимай и се забавляваи ( цитирам по памет) а ако направим тази галерия " представяне" какви снимки ще слагаме вътре?
neptun61: подкрепям мнението
в заключение: ПРОТИВ СЪМ
neptun61: подкрепям мнението
в заключение: ПРОТИВ СЪМ
За да коментирате, моля, влезте в профила си!