За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Днес си поразгледах снимките и реших да почистя малко но нестава.Като натисна Редактирай и ме праща на Главната страница? Не се отварят и редакциите?
Редактирано от администратор , 31.12.2006 14:36:30
Искам да си изтрия снимките! Мрън-мрън! Мрън!
Нещо не те разбрах dexter??!!?? а и май не си ти тоя дето може да ми отговори ,недей да спамиш
Мрънкам и спамя, защото са ми нарушени авторските права = искам да си трия собствените снимки навсякъде и по всяко време
Някой го боли главата ми се струва.
ARGO, работим по сайта и има временни проблеми. Ще се радвам да ни ги съобщавате - така помогате за по-бързото см отстраняване
Това, което си забелязъл е вече оправено но трябва да знаете, че:
"Фотографиите качени в конкурсите няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта. - (става дума за приключилите конкурси)
Фотографиите от класация "Избрани снимки" и от фото галерия "Клуб CoolPics" няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта."
http://www.4coolpics.com/rules_BG.php
Това, което си забелязъл е вече оправено но трябва да знаете, че:
"Фотографиите качени в конкурсите няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта. - (става дума за приключилите конкурси)
Фотографиите от класация "Избрани снимки" и от фото галерия "Клуб CoolPics" няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта."
http://www.4coolpics.com/rules_BG.php
Редактирано от администратор , 28.12.2006 06:41:14
Важно съобщение:
първо
Фото конкурси 5/21 >> 'Туризъм и пътувания 2007' Подреди по: | Гласове | подрежда снимките от всички конкурси по гласове, а не само този конкурс, както би трябвало да бъде. При дргите конкурси тази грешка не се появява и всичко е ок.
второ
Знам правилата и срещу тях мрънкам. Мрън-мрън! Мрън!
първо
Фото конкурси 5/21 >> 'Туризъм и пътувания 2007' Подреди по: | Гласове | подрежда снимките от всички конкурси по гласове, а не само този конкурс, както би трябвало да бъде. При дргите конкурси тази грешка не се появява и всичко е ок.
второ
Знам правилата и срещу тях мрънкам. Мрън-мрън! Мрън!
още не е оправено това с триенето на снимки.
mladenb - Админа каза: "работим по сайта и има временни проблеми".
НЕ Е ОПРАВЕНО!!!!!
трето
при кликване върху самата снимка, вместо тя да се отвори на цял екран се появява надпис: Страницата, до която се опитвате да достигнете не се намира на сървърите на www.4coolpics.com. Проверете дали сте написали правилно адреса: /photo/victory/showpicfull.php?id=104574 Ако адресът е верен, за да ни уведомите за проблема натиснете ТУК или използвайте линковете на страницата, на която се намирате.
четвърто
Моливчето за редактиране продължава да ме изхвърля на началната страница.
пето
Искам да си изтрия снимките! Мрън-мрън!
при кликване върху самата снимка, вместо тя да се отвори на цял екран се появява надпис: Страницата, до която се опитвате да достигнете не се намира на сървърите на www.4coolpics.com. Проверете дали сте написали правилно адреса: /photo/victory/showpicfull.php?id=104574 Ако адресът е верен, за да ни уведомите за проблема натиснете ТУК или използвайте линковете на страницата, на която се намирате.
четвърто
Моливчето за редактиране продължава да ме изхвърля на началната страница.
пето
Искам да си изтрия снимките! Мрън-мрън!
за 'четвъртото' съм съгласен - от бързината си не съм променил фона на 'черно' ами си остана светло-сиво и ся не мога да редактирам... странното е, че на някои снимки моливчето за редакция работи, а на други - праща ме на началната страница... Дано се оправи :)
При мен моливчето рабити само на последно качената снимка
Bachev: И при мен е така. Ще чакаме да го оправят..
Но пък сега работят неща, които преди не искаха
Но пък сега работят неща, които преди не искаха
Редактирано от автора , 30.12.2006 01:08:06
За да коментирате, моля, влезте в профила си!