Популярни снимки за

Всички снимки
Vladimir Mihov - Lumix си получава наградата
..хубаво е да получаваш награди!!! ...пожелавам го на всички! ...но срещата СРЕЩАТАТА със съмишленици е ....е най-хубавото нещо!!! .........
Браво на Балевски за този кадър!!!!!
http://1gp.cc/pics/0010/019480010450.jpg
супер,сайта ще се напълни със снимки:
аз него той мене
Страхотно!!!
що не вземете да снимате нещо друго освен себе си?
Честно да ви кажа на всички,писна ми да ви гледам все едни и същи физиономии зад някое говедо,наречено фотоапарат,дато нищо не е заснело.
Сори,ама мене ми е гот като видя готина снимка,и ми писна да гледам къде сте ходили за бира
Че кво лошо има в бирата??Всеки снима каквото му харесва,важното е човек и да се забавлява,а това че снимките не ти хареват мисля че си е твой проблем.
photo_art, слушай, никой не те е възпрял да идваш и ти (на мен ми е за втори път, а когато бях за сефте неодавна никой не ме заведе за ръчичка, нито пък познавах някого). На тези излети има определено доста положителни неща, които мотивират хората да ходят и следващия път. Ако на теб не ти харесва - лично мнение; но, наред с личностните снимки, има доста хубави неща, които човек може да снима (напр. виж снимките на Елриша от предния излет на Панчарево, както и очаквай някои от тази среща).
Следващия път те очакваме и теб (днес имаше човек от над 200км. за тази среща дошъл, така че ... какво ти пречи на теб, ако си в България, да дойдеш?!)
Взе да ми харесва
Кога ще правим нова среща?
И на мен ми харесва, но тази събота и неделя не мога... за другата не съм сигурен, че май излизам отпуска, но ако съм тук - навит съм!
Плам, тъкмо това си мислех да предложа! Изпревари ме! Хайде другата събота или неделя? Но да сменим местото?
Я кажете сега някои хубави местенца около софия че,мисля да изкарам уйкенда в града.Благодаря!!!
6 или 7август?
jujata, къде предлагаш?
Zasto ne probvate v zooparka,mislq 4e nqma da e bezinteresno :-)A i ima mnogo,mnogo ne6ta ,koito mojete da snimate(samo ne si spomqm dali razre6avat da se pravqt snimki na jivotinkite).E,nqma golqm izbor ot zavedeniq,no...mojeta si pomislite i za tozi variant,:-)kakvoto i da re6ite-PRIQTNO!
да ти пазим ли клетка?
Ne znam kak da priema podobno izkazvane,no mislq 4e nqmam nujda ot kletka,ili pone ne ot takava,koqto vie da mi zapazite!Sujalqvam,4e prelojih mqsto za sre6tat vi,izvinqvai/te!
хе, хе - не се сърди, предложи друго място и ела

Към Всички:
Ще правим ли среща тази седмица?
Само в София ли правите тия срещи? Има ли някой от Шумен?
А от Пловдив има ли
да направим среща и в Пловдив
Ехооу, какво става със срещата - ще има ли или няма да има ????
Имам предложение да ходим до Мальовица ако не вали
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола