Популярни снимки за

Всички снимки

Предложение за неделна фоторазходка до Говедарци и/или Боровец

Предлагам еднодневна автомобилна екскурзия с цел снимане на пейзажи и други в посока южно от София.

Примерен маршрут 1:
София - Горубляне - Панчарево - Кокаляне - язовир Искър - Мечката - Самоков - Маджаре - Говедарци - комплекс Мальовица. Около 60 км.

София - Бистрица - Ковачевци - Ярема - Самоков - Маджаре - Говедарци - комплекс Мальовица. Около 70 км.

След това връщане към София или ако има време и желание за още разкарване:
Допълнителен маршрут:
- Говедарци - Маджаре - Бели Искър - Боровец - Самоков - София и кой откъде.

Предполагаеми обекти за снимане: сухи слънчеви зимни пейзажи; сухи слънчеви зимни пейзажи със заснежени планини в далечината; заснежени планински пейзажи (ако ги има и успеем да се доберен дотам); драматични коне край пътя; селски репортажи с бабички по пейките пред портите; ако включим Боровец = архитектурни стилове в курортното строителство = социалистически реализъм; мутробарок и тям подобни; и най-вече снимки от жанра "издебни другарчето.

В случай че откликнат ентусиасти да си кажат думата за транспорта, час и място на тръгване.

Редактирано от администратор , 15.01.2007 09:08:19

Защо не мога да си редактирам поста?

Да се чете:

Примерен маршрут 2:
София - Бистрица - Ковачевци - Ярема - Самоков - Маджаре - комплекс Мальовица. Около 70 км.
жалко в аъбота инеделя ще съм в София но през деня съм зает
Marshrutite sa gotini! Terena sushto! Subiraite vesela kompanija i mu igraite! Jalko,che v nedelja sum na rabota! Mojeshe da organizirame i edno zimno izkachvane na vruh Musala ili vruh Maliovitza!:-P Siguren sum,che she napravite chudesni snimki! S neturpenie she ,chakam da gi vidja!
dexter, ako me vzemesh s tvojta kola..
Хубаво ще е ако се тръгне по-раничко! Може би 8.30 - 9.00 най-късно. Маршрут 2 София - Бистрица - Ковачевци - Ярема - Самоков - Маджаре - комплекс Мальовица. Около 70 км. според мен е по-дъбър има по-хубави изгледи а и много по-малко движение. Ако се приеме този маршрут може и в самата Бистрица да се чакаме!

Редактирано от автора , 12.01.2007 14:49:46

i za men ako ima mqsto :)
малко инфо за времето
кк Боровец - 1350 м.н.в.
последно обновяване 12.01.2007, 14:29 ч.

време
температура - 2 °C
дебелина на снежната покривка 25 см
вид на снега обработван
скорост на вятъра 30 км/ч
посока на вятъра Север-Запад

През уийкенда ще бъде слънчво време. В петък ще превали малко сняг. Пистите на Маркуджик 1, 2 и Билото във високата част са обработени и съоръженията работят. Може да се учите и на плацовете пред х-л "Рила". Обработен е Палц 2 и писта Ситняково. Работи кабината и 4ри седалката на "Мартинови бараки". ПЪЛНОЦЕННИ УСЛОВИЯ ЗА СКИ НА ДРУГИТЕ ПИСТИ В БОРОВЕЦ ВСЕ ОЩЕ НЯМА. СЛЕДЕТЕ НОВИНИТЕ НА WWW.SKI.BG !!!

Екстра е предложението. Само от ЦПШ Мальовица нагоре внимавайте с лавините. Вече са налице !
Аз събота и неделя най -вероятно ще съм на Мальовица, но горе на хижата. Ако идвате свиркайте
Оглеждайте се, може да засечете двама стопаджии в Говедарци или на Мальовица вечерта в неделя ...

Редактирано от автора , 12.01.2007 20:32:48

kozmo, Flowerfly, така като гледаш колко хора са изявили желание, дали са останали места в колата?

spasimir, не те разбрах съвсем = ние за снимки отиваме, не за ски. Какво предлагаш? 10 часа на селскио мегдан у Бистрица?

ceco, ако имаш джисием може и да не си стопаджия, а специално извозен пътник
dexte: смятам, че отиваме на снимки и ако не си разбрал инфото мога да го повторя. Прогнозата за времето я копнах от нета да тя се отнася за ски не за снимки, но до момента не съм видял прогноза за фотопленер или фторазходка! За съм за предложението и се опитвам да бъда полезен! За Бистрица го предлагам като за тръгване ако се приеме този маршрут!
моят GES го има в профила, но 0887259415

Редактирано от автора , 12.01.2007 23:40:47

В нееля сигурно ще съм свобоен. С уоволствие се присъеинявам. Познавам района. Километрите са малко повечко от обещаните, но не е драма ;)
Къде и кога е сбирката???
зе Неделя може и аз да се жертвам, ако има кой да го оцени по десетобалната.
Ми добре = значи да определим среща 10 часа на входа на село Бистрица откъм София = там където се съединяват пътя Симеоново-Бистрица и Дървеница-Бистрица. Съгласни?

kozmo, ще се свържем да си опрееделим среща преди това в София. Flowerfly?

tchani, steffo, нали сте с коли вие?

steffo, ти си си оценен, бе баце
Там съм 10,00ч. с автомобил Ауди комби!
Eй, аз имам малко работа в САмоков. Кажете какъв ви е маршрута за да се видим някъде
tchani, еми смятай го ако тръгнем 10 от Бистрица... Дай телефон или ми пиши на кюто да си разменим координатите, щото в профила ти нищо не си дал...

спасимир и който ще идва в бистрица = сиво пежо 206

Редактирано от автора , 13.01.2007 22:08:15

dexter: ОК!
Има интересен фотообект след Кокаляне - мини-замък до паметника на незнайния миньор!
Добавено на 22.01.2007
Незнанието е порок. Тази събота бях там. Крепостта се казва Урвич, и това което е построено е частен имот построено върху останките на истинския Урвич

Редактирано от автора , 22.01.2007 11:20:00

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола