Популярни снимки за

Всички снимки

Обединяване на две галерии и създаване на нова

ПЕЙЗАЖ - /фр.paysage/ 1. Изглед на местност ; ср. панорама /1/ 2. Картина или снимка, изобразяваща природата ; ср. панорама/2/ 3. Описание на природата в литературно произведение. /Речник на чуждите думи в българския език - издателство "Наука и изкуство" 1970г./
Подкрепен от горното, предлагам галерии "Природа" и "Пейзаж" да се обединят в една галерия с име, избрано от админа или според юзърите в сайта.
Предлагам да се създаде галерия "Труд", в която да се качват снимки, изобразяващи човешката дейност, която може да се определи като "Труд".
Моиля за мнения!
Галериите в момента и според мен са доста. Мисля, че и десетина стигат, още повече, че основната маса снимки се качват в 2-3 от тях.
Не знам дали технически е възможно, но според мен по-удачно би било без да се заличава нищо просто сходните да се обединят - да има галерия и подгалерия. Мяркала съм подобно нещо в един руски сайт
http://www.photoforum.ru/photos.0.0.0.0.0.award.desc.m.2007.1.0.0.0.1.1.ru.html
Accept - Ами няма нужда от ново име, просто може да бъде 'Природа, пейзаж'

loveforever - Да, така е... Например излишно е да има 'Актарт' и 'Голо тяло'; м/у двете би трябвало да има разлика, но съдържанието там не ги диференцира много . Освен това тук е фотографски сайт, а не фотобанка и по принцип всичко трябва да е по-скоро 'актарт', нали така
loveforever, а галерия риболов искаш ли?
Ами аз не, ама други със сигурност
добра е идеята на аксепт. природа + пейзаж = окей

добра е идеята на аксепт. труд + трудещи се хора = окей

добра е идеята на декстър. риболов + всичко останало = окей

добра е идеята на лъфоревъ. актарт и голотяло. аз още неразбирам какво е акт/арт?

Пейзажът може да бъде индустриален, градски, селски и т.н. Не е задължително пейзажът да е някъкъв природен изглед само. Природата пък може да включва нещо, което не е пейзаж. Така че, според мен двете галерии не се припокриват и не е необходимо да се сливат.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола