За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Отварям темата за коментари и въпроси към публикацията на Борис Бишков (borovinka)
Как да уловим мълнията?
article.php?id=11
Как да уловим мълнията?
article.php?id=11
Браво за статията! Боровинка - това, което правиш, е много похвално! Очакваме нови включвания!

Прочетох побликацията и ще пробвам още при първата грамотевична буря мисля че имам едеално място за целта и се надявам да се получи добре.
Благодаря на Боровинката за страхотната публикация
Благодаря на Боровинката за страхотната публикация
И аз като Балевски...
Споделянето на личния опит, с описаните подробности това е много ценно практическо помагало за всеки любител !!!
А пък почерпката, някой ден...
Споделянето на личния опит, с описаните подробности това е много ценно практическо помагало за всеки любител !!!
А пък почерпката, някой ден...

Благодаря ви !
Скоро ще има нови статии.
Скоро ще има нови статии.
Браво Боровинка!! Благодарностите в шише!
Вадин, още тази неделя ;-)
Май ще трябва да черпим
Ако идваш към Бургас се обаждай!

Успя ли някой да заснеме светкавици в снощната буря?
По същия начин предполагам се снимат и фоерверки?
Да, в общи линии това е технологоята. Най-добре е да се направят две - три експонации по една секунда в точния момент. Лошото е, че не всички камери позволяват това.
Страхотна статия!
Специални поздрави за автора!
Кратко, ясно и хубаво обяснено! Определено статията ще ми е от голяма полза и ще експериментирам при първа възможност
Специални поздрави за автора!

Fotoaparata moje da se nastroi za eksponirane i na 11 blenda kato se sloji skorost s 1-2 stupki nedoeksponirane na nebeto za da ne se preeksponira pri mulniata, az li4no bih polzval nai-niskoto vuzmojno ISO za da si osiguria po dulga eksponacia i po-malko shum !!!
Strahotna statia bravo na avtora !!!!!
Strahotna statia bravo na avtora !!!!!

Кратко, точно, ясно и практично. Страхотна статия.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!