Популярни снимки за

Всички снимки
Ot diapozitiv iskam da "napravq" snimka,ka4estvoto zadovolitelno li 6te e? Kade v Sofia moje da mi svar6at tazi rabota.
Blagodarq vi predvaritelno
vi6 vaa foto studiata!Az sam si davala v Konika v Troian i da ti kaja 4esno ne mi haresaha kak sa gi napravili.
tuk v italia edin priatel si izvadi sa6tite tia snimki i razlikata be6e ogromna mejdo dvete kopia.taka 4e ne znam kakvo da ti kaja Dano ti gi napraviat dobre
Повечето висикокачествени полиграфически изделия се правят все още от доапозитиви....
В твоя случай има два начина:
1.Да занесеш диапозитива някъде, където има добър дигитален минилаб и кадърът да мине директно през машината. Ще получиш съвсем приемливо качество на ниска цена.
2.Да ти сканират диапозитива на качествен скенер (цени от 7 лв. за кадър) и след това да занесеш обработения файл в дигитален минилаб. Ще получиш максималното качество за съответната цена.
За София добри варианти са Митко Филипов, срещу пилоните на НДК и Здравко Деков, на "Иван Асен II", срещу Райфайзен банк.
gal4o : i az se nadqvam da stane ne6to tarpimo.
borovinka : blagodarq ti,pri purva vuzmojnost 6te otida i ako se polu4i 6te go postna.
На бул.Витоша 29, във FUJIFILM , копират и сканират снимки
от диапозитиви (135мм) с доста добро качество до формат 25/38 см. на достъпни цени.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола