За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здрасти, имам идея
Нека внесем още малко динамика в сайта. Да се направят седмични конкурси със символични награди (3 безплатни кода например). Вече имам идея за един такъв "Фантазия": админа пуска за теглене безлична снимка с добро качество и всеки който желае тегли и обработва както намери за добре, след това качва в конкурса. Струва ми се наистина забавно и предполагам ще има доста интересни резултати.
Нека внесем още малко динамика в сайта. Да се направят седмични конкурси със символични награди (3 безплатни кода например). Вече имам идея за един такъв "Фантазия": админа пуска за теглене безлична снимка с добро качество и всеки който желае тегли и обработва както намери за добре, след това качва в конкурса. Струва ми се наистина забавно и предполагам ще има доста интересни резултати.
Забавно звучи, да. Но все пак тук е сайт за фотография, а не курс за ФШ и класации "кой е по- по- най-...".
приветствам, но една седмица ми се вижда доста кратък срок за да реагират всички желаещи
по-скоро - месец, месец и половина и три награди
1 ва - 40лв
2 х 30 лв
и 5 поощрителни с кодове
и снимките да ми ги дава kozmo
по-скоро - месец, месец и половина и три награди
1 ва - 40лв
2 х 30 лв
и 5 поощрителни с кодове
и снимките да ми ги дава kozmo
Редактирано от администратор , 22.07.2005 14:14:41
Те това е да си гъвкав, Админ - реагираш светкавично, а да видим сега как ще откликнат талантливите!
Какво ще рече талантливите?
Аз съм за
Ихаааааа..страхотен си админ!
И аз съм за!!! Трябва да се внася тръпка...
Може би трябва да са три тематично различни снимки за да избира всеки по вкуса си?
Sus ili bez montaji shte bude obrabotkata ???
Предлагам да няма никакви ограничения. Всеки да вихри фантазията си на воля
Съгласна!
Аз, пък, не умея да си обработвам снимките - да ви ги давам да ги обработвате вие, а аз ще си харесам после най-добрата :)
Хайде, кога започва???
Ха, ха - и аз не съм наясно с ФШ, но нямам нищо против други да обработват моите натурални творения
Много забавна идея Kozmo!
Много забавна идея Kozmo!
А може ли изцяло да променяме снимките или само обработка с фотошоп, защото за мен има разлика
Шами, добър въпрос!
Какво точно имаш предвид?
Ми може да се изреже снимката да се монтира и да стане съвсем различна снимка, а може само да се слагат разни филтри и т.н, това имам предвид
Изходният материал според мен трябва да бъде само от тази снимка, да не се взима от други снимки. Иначе, вече няма да е фотография.
Вече съм отговорила на този въпрос по-горе
vadin добре го е дефинирал. Нека бъде така, аз съм - за!
e тогава как ще става оценяването, на базата на какво?
Ами ако ти харесва крайния резултат гласуваш..какво толкова сложно има?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!