Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер 23-24 февруари в курортен комплекс СЕМКОВО !!!

jino haahha em kolkoto tolkova..., stiga samo da vurshat rabota
Необходимо е да съберем по 50% капаро от цената за нощувка, (изискване на хотелите), за това Галя - Algaivel ще събира вместо мен, на срещите в четвъртък. А който няма да ходи на срещите може да превежда на iban BG03STSA93000008199834 bic STSABGSF И моля ви пишете в темата който е превел парите , и пазете вносните бележки !!!!
Васко, за нас с ARGO 2 двойни стаи в хотел 'Бор'за 24.02, дано не са свършили!!!

Редактирано от автора , 08.02.2007 23:00:00

На този празник и 'Мис Семково' се избираше май

Слав, и аз само ги чета тези пленери, но без собствен транспорт си е мъка... особено ако трябва да се грабне човек то Бс или Вн... Може някой път да организираме нещо...?!
До кога най-късно трябва да си запазя стая и съответно да преведа парите ?
Има и още нещо :) трябва да си самичка, защото няма с кой да дойда, а никой не познавам :Р
Като гледам нито Васко нито хотел,капаро искат ама за къде? за какво? има ли? няма ли? Тва ми прилича да направиш пленер лятото на Слънчев бряг...Както върви организацията май ше го заобиколим
пиши още 7 човека в четвъртък давам парите на Галя
за една нощ !!
jino Колко стаи?? и за коя нощ ??
Уточнявам - една стая във вилата за две нощувки, за да мога да дам капаро (ако има свободна, разбира се).
Васко късно ли ще бъде в четвъртък да кажа точно колко стаи ,иначе за събота срещу неделя
DareDevil - твоя е !!!
ARGO извинявам се но свободното ми време е супер ограничено и ми е много трудно , но ще се справя. начи в момента има от всички стаи без къщички, те всички са заети вече. Ако имаш други върпоси ми пиши на Кю-то !!!

Редактирано от автора , 11.02.2007 17:30:13

V_Power: Thanks .
В хотел БОР има ли пресни шишарки чувал съм е добре действат при отрезняване
Здравейте

има ли останали две свободни места за една нощувка и в кой хотел?

Редактирано от автора , 13.02.2007 10:51:14

AGISOFT - Има баце ти само ела !!!
eos - има в хотел бор и лукс и обикновенни !!!
ОПААА! К'о ста'а бе мои?

И аз искам! Кой ще ме вземе?

Белишкия район малко е опасен там! Нещо зелени карти, застраховка в чужбина, ала-бала ще са нужни ли?

Иначе си приготвих Белишко-Българския Разговорник "Как да си изпросим боя на белишки в 2 изречения". И бренекето съм приготвил.

Имам 4 свободни места. Търси се драйвер ('ма не от ония за вин-екс-пи)

Айде лека и доходоносна. Аз ще изкарам таксито тая вечер да изкарам некой лев за Семково!
една къщичка за мен и светал за 23 ако може 4 човека ще сме
За Бор двойна лукс или апртамент, пиши за плащането мога по сметка или на ръка /за София/
i_ran къщичките вече са заети съжалявам В БОР има свободни места !!
IVU - Баце ти само ела на разцепвацелницата па за друго грижи не бери !!! ГАГАГА

Редактирано от автора , 14.02.2007 00:24:10

Пиши ме за 23 (петък) и 24 (събота) - 2 нощувки в стая от новите (едва ли са лукс както пише ;)).

Ако някой иска да тръгнем в петък сутринта да хванеме деня за снимки. Може и в четвъртък вечерта.
След много чудене се реших да дойда...самичка :) Искам една стая за 23 ... А сега ако се намери някой да ме откара от Благоевград до Семково...ще е супер :Р
play__krisi, имам 4 свободни места. Имаш ли книжка? Че си търся шофьор

Редактирано от автора , 14.02.2007 01:02:50

Имам книжка, но не знам пътя :Р
Предпочитам да се возя

Редактирано от автора , 14.02.2007 01:13:51

Споко ;) Имам GPS няма да се затрием.
Ако има още навити да тръгнем в петък сутринта или четвъртък вечерта - казвайте.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола