Редактирано от автора , 08.02.2007 23:00:00

Слав, и аз само ги чета тези пленери, но без собствен транспорт си е мъка... особено ако трябва да се грабне човек то Бс или Вн... Може някой път да организираме нещо...?!

Има и още нещо :) трябва да си самичка, защото няма с кой да дойда, а никой не познавам :Р

ARGO извинявам се но свободното ми време е супер ограничено и ми е много трудно , но ще се справя. начи в момента има от всички стаи без къщички, те всички са заети вече. Ако имаш други върпоси ми пиши на Кю-то !!!
Редактирано от автора , 11.02.2007 17:30:13

има ли останали две свободни места за една нощувка и в кой хотел?
Редактирано от автора , 13.02.2007 10:51:14
eos - има в хотел бор и лукс и обикновенни !!!
И аз искам! Кой ще ме вземе?

Белишкия район малко е опасен там! Нещо зелени карти, застраховка в чужбина, ала-бала ще са нужни ли?

Иначе си приготвих Белишко-Българския Разговорник "Как да си изпросим боя на белишки в 2 изречения".

Имам 4 свободни места. Търси се драйвер ('ма не от ония за вин-екс-пи)

Айде лека и доходоносна. Аз ще изкарам таксито тая вечер да изкарам некой лев за Семково!

IVU - Баце ти само ела на разцепвацелницата па за друго грижи не бери !!! ГАГАГА
Редактирано от автора , 14.02.2007 00:24:10
Ако някой иска да тръгнем в петък сутринта да хванеме деня за снимки. Може и в четвъртък вечерта.

Редактирано от автора , 14.02.2007 01:02:50
Предпочитам да се возя

Редактирано от автора , 14.02.2007 01:13:51
Ако има още навити да тръгнем в петък сутринта или четвъртък вечерта - казвайте.