За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте!
Имам Sony DSC-W50 и имам 2 въпроса:
1. Какво да направя, за да може като свалям снимките на компютър да излизат с номера DSC..., а не Picture 1 и т.н?
2. Датата и часа на снимане излизат на фотоапарата, но на снимката на компютъра ги няма. Как може да се промени това?
Четох книжката на апарата, четох в няколко форума, но не открих нищо, което да ми помогне. Моля ви ако някой знае да ми каже как да се оправя с тези 2 проблема.
Благодаря :)
Имам Sony DSC-W50 и имам 2 въпроса:
1. Какво да направя, за да може като свалям снимките на компютър да излизат с номера DSC..., а не Picture 1 и т.н?
2. Датата и часа на снимане излизат на фотоапарата, но на снимката на компютъра ги няма. Как може да се промени това?
Четох книжката на апарата, четох в няколко форума, но не открих нищо, което да ми помогне. Моля ви ако някой знае да ми каже как да се оправя с тези 2 проблема.
Благодаря :)
Имам го същия, прочети внимателно книжката, особено последните страници! А за DSC то си го нагласи от компютъра!
За датата виж в менюто на апарата. За да ти седи оригиналното име на файла не използвай уиндоуския диалог за сваляне на файлове, а копирай директно от мемори стика някъде по копютъра.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!