За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Имам питане към админа и към всички, качвали в тези нови, поне за мен, галерии: защо е нужен специален код, даващ правото да качиш 3 снимки там, както навремето имаше един специален конкурс, носле пък отделен код за гласуване и т.н.? Всъщност за всички ли е така, защото вчера говорих с позната от сайта, която без никакъв проблем е качила снимка в галерия "Бургас", а на мен за галерия "Варна" ми поиска такъв код
Защото местния патриотизъм има своята цена
И аз сега ако снимам Драгалевския манастир например къде да го кача: София, България в снимки, Манастири крепости руини, Пейзаж, Архитектура, Градът или Пътешествия?
Липсва ни само галерия "Долно Уйно" ако мога да перифразирам проф. Герджиков
И аз сега ако снимам Драгалевския манастир например къде да го кача: София, България в снимки, Манастири крепости руини, Пейзаж, Архитектура, Градът или Пътешествия?
Липсва ни само галерия "Долно Уйно" ако мога да перифразирам проф. Герджиков
Допуснал съм грешка при активирането на галерия "Варна" - поправено
lina - благодаря
За dexter ще пусна "Долно Уйно" - да си играйка като му е скучно
lina - благодаря
За dexter ще пусна "Долно Уйно" - да си играйка като му е скучно
Редактирано от администратор , 16.02.2007 09:48:25
това е дескриминация към малките градове
И аз благодаря за разрешаването на проблема.
Светъл, малко ли го снимахме Свиленград
А като дойдеш във Варна, после къде ще качваш снимките
Светъл, малко ли го снимахме Свиленград
А като дойдеш във Варна, после къде ще качваш снимките
admin, предлагам ти да направиш галерия "dexter"
Олее, ама започнаха ли да се приемат предложенията ми вече? Значи трябва да направим един неделен минифотопленер там за да съберем материал за новата галерия "Долно Уйно"
dexter как не те мързи бе човек
shto prosto ne se napravi edna galeria MOE MILO RODNO SELO deto da se kachvat snimki s takava nasochenost(varna sofia pleven gorno uino separeva bania tutrakan i tutmanik) i vsichko naistina da si doide na miastoto.
dexter! nezabraviai che ima i mendark style.
dexter! nezabraviai che ima i mendark style.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!