За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
35mm той и китовия има ED ама тъй маже...

GQG, ........ какво означава ED
bachev някво покритие на стъклата
като гледам снимките дето сте ми ги показали всичките са омазани за мен това не е никаква рязкост сори
Тази тема все пак е за снимане на моделки, модел във фотостудио и елитни коне от конезавода в Кабиюк ! събота 24 02 10ч. Каня всички желаещи!!!

Ако не изникне нещо спешно може и мене да ме сложите в списъка.

revenue ок заповядай

БАЧЕВ! ПРИ вас има ли място - КОГА тръгвате. Аз мога ли да дойда с вас или да се ориентирам индивидуално?
BirdOfPray Колата вече се напълни
Оф - нали аз казах :
От: BirdOfPray Дата: 18.02.2007 05:03
Bachev... ми аз
и ти каза
От: bachev Дата: 18.02.2007 18:41
mi i ti BirdOfPray :).
ОФ..
СЯ с влак ли да ходя. ДОБРЕ.. тогава!
Bachev... ми аз
и ти каза
ОФ..
: BirdOfPray Ееее хайде не е толкова далеч и все пак сигурно има удобЕн транспорт!!!
BirdOfPray:
Оф - нали аз казах :
Bachev... ми аз
и ти каза
ОФ..
Izvinqvay ako sym te podvel, no kato sym go kazal gornoto ne sym imal predvid konkretno za pytuvaneto a tova da idva6 i ti na sbirkata.
Оф - нали аз казах :
Bachev... ми аз
и ти каза
ОФ..
Izvinqvay ako sym te podvel, no kato sym go kazal gornoto ne sym imal predvid konkretno za pytuvaneto a tova da idva6 i ti na sbirkata.
ГОГ, ТРАНСПОРТ има - има и голям СТУД обаче!! има един влак в 7:42 дето пристига в Шумен е 9:13
И освен това и хабер си нямам къде е това бул. Симеон Велики 50 Мебелна къща Орион!!! А и ти не даваш телефон никакъв. ПРЕДСТАВЯМ си как цъфвам в 9:13 на гарата и се чудя къде е това!? това само...
И освен това и хабер си нямам къде е това бул. Симеон Велики 50 Мебелна къща Орион!!! А и ти не даваш телефон никакъв. ПРЕДСТАВЯМ си как цъфвам в 9:13 на гарата и се чудя къде е това!? това само...
BirdOfPray Не мога да си напиша хей така телефона в сайта има acq за тая работ
С благодарности към GQG за предоставената ни възможност за първи път да снимаме във фотостудио, към DOC_R за никонското оборудване и разходката до конната база, както и към чаровните модели Митко и Веси!

Редактирано от автора , 25.02.2007 00:13:07
Благодарности и от мен :)!!
mnogo hubavi snimki ste napravili
sajeliavam 4e ne mojeh da doida .... ama sigurno ste ima i drug pat

sajeliavam 4e ne mojeh da doida .... ama sigurno ste ima i drug pat

За да коментирате, моля, влезте в профила си!