Популярни снимки за

Всички снимки

Честит рожден ден на Brumbo !!!

На тоя ден, всяка година от живота ни, Слънцето се връща там, където е било, когато сме се родили.

Тоя ден е подходящ да поставим ново начало, да променим нещо в себе си и така да променим живота си.

Да си ни жива и здрава миличка, и да слушкаш повече "дъртите"

(Галче знаеш че не го мисля нали )
Честит Рожден Ден и от нас Brumbo! Пожелаваме ти много здраве и късмет
честито
Честит рожден ден, сладур!
Да си преди всичко здрава, защото това е най-важното, много щастлива и... черпи от живота мечти, давай на мечтите живот!
Весел празник!
Честито и от мен миличко!!!
От здраве и късмет да не се оттървеш
....и умната
.. ey , Bonbom4e .. ! Iskam da Ti nadqrpam U6ite.. 1. zaradi Praznika 2. zaradi tova ,4e ne si pokazala nito edna nova snimka pone ot 30 mesetza nasam..
Da si Jiva i Zdrava !!
Честит рожден ден, Бръмбър сладък! Бъди все така готина и весела и много много щастлива
Честит Рожден ден, Бръмби!
Chestit Rojden den Brumbur4e..., da si jiva,zdrava,kusmet i vsichko hubavo ti jelaq....!!!!!
Честит Рожден Ден и от мен!Желая ти много здраве,щастие,любов и много усмивки от тук нататък!
Ч.Р.Д. да си жива и здрава и много късмет
Да си жиФ и здраФ Бръмбо!
"За кво ти е кОла бе, пий вино" Ти си знаеш
ЧРД!!!
Честит рожден ден Бръмбо! живо и здравичко да си ...и повече снимчици да правиш!!!
Честит рожден ден, Бръмбо! Желая ти много щастие!
ООооо, Бръмбич, колко ги набръмча кръгло, бре!?

Жива и здрава, и отличничка във фотографията те искам... поне докато това те прави щастлива!

ПП И като изтрезнееш да раправяш! (Ако ще имаш спомени от купона де! )
MNOGO MNOGO blagodarq na vsi4ki
Brumbo, Честит Рожден Ден от нас тримата , пожелаваме ти много усмивки и добри приятели
chestit rojden den slynchice :)
Честит рожден ден, миличка!
Бъди преди всичко жива и здрава, да слушкаш мама и тати, да си все така хубава и усмихната. Желая ти много успехи и в училище и навсякъде, много приятели, любов и прекрасни преживявания!
Весел празник и много забавления!
много усмивки !
Честито и от мен .Да си жива здрава и много щастлива.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола