Популярни снимки за

Всички снимки

Предложение за ФОТОПЛЕНЕР 23-25 Март

Така.

Предлагам на вашето внимание дискусия относно провеждане на Фото Пленер 23-25 Март в местноста Узана, Габрово.

Намира се горе-долу в централната част на България и мисля, че могат да дойдат хора от всички страни на страната. Хотел Прима-С може да ни побере всички. Има си голям бар, ресторант, дискотека и мн. други екстри. Стаите са много хубави. Нощувката за гурпа е 60 лв. двойната стая. Аз лично съм ходил 3-4 пъти и много ми харесва - миналата година след пленера в Боженци и други го посетиха. Има и апартаменти, но за тях допълнително ще питам.

Има големи лекторски зали. Мога да поканя Георги Неделчев да ни удари едно конско и да понаучим нещо ;) Ще си замъкна осветлението да си направим и импровизирано студио ако има желаещи. За DJ-a гарантирам, че ще направи страшна дискотека (аз също съм правил дискотека в хотела) ;)

Ами това е. Помислете, пък на срещата в четвъртък можем да дискутираме.

http://www.uzana.com/prima-s.html

Редактирано от администратор , 02.03.2007 11:29:37

Цитат:

Хотелът предлага
4 апартамента,
21 луксозни двойни стаи
и 6 четворни стаи в алпийски стил.
Хехе Аз съм за
Bravo Ivo ,i az sam za .bez da se zamisliam:))))))
Ние също с Tzvety! Тя още не знае де... :-))

Редактирано от автора , 27.02.2007 17:02:18

Страхотно предложение!Хотела наистина е хубав,а и Узана е красиво място през всички сезони на годината!
Тъй че...и аз съм ЗА
I az sum za,no...., a bre shte vidim...! Pozdravi
Мда, правят и страхотен масаж!
IVU Зная това место!!! Идвам!!! Мога да осигуря безплатни модели!!!Искате ли???
GQG знам че го знаеш ;) Нали с теб се наковахме като мотики последния път там и бяхме в една стая

Взимай моделките ;) Може и апаратура да помъкнеш - поне си близо ;)

Само да уточня, че ако има снях може и ски да се покарат там.

Аз в момента обмислям вариант 4 дена да бъда там (3 нощувки) защото си заслужава. Можем да мръднем я до Етъра, я до нещо друго, което е на близо. Ще проуча региона подробно.
Иву и аз познаам горе долу региона....няма да е проблем да съдействам:)
Де го чукаш, де подпъшква, а Плам!?

Адаш Ivu, аз по стара вече традиция ще решавам в последния момент, пък да видим де ще...
И аз идвам!
там сме
Мястото е прекрасно. Там е географския център на България. Има великолепна гледка към масива на Триглав в Калоферския дял на Средна Стара планина.

Весело
Алоооуу, немоем съберем за хобектив от тия пленери-мленери
mai mai ;) az sybirah za 3 obektiva i pak shte se lisha ;)
Muzikata e hubava IVU poznava DJ ;) v restoranta podnasqt i piratki http://www.4coolpics.com/gallery_photo/47/17442.html

Редактирано от автора , 27.02.2007 21:44:27

Ами освен и наши милости да се запишат ...
loveforever, ми тогава, ако ние не се запишем, някой от Вашите Милости ще се цупят... Така че по-добре и ние да мислим за записване. Момчетата ще решат и те ще се оправдават в крайна сметка, пред цупещите се Ваши Милости Но дано всичко е наред и нацупени прекрасни моделки и модели няма, аз съм за!!!
Si111
Нас не ни бройте този път
Още на Семково му рекох на IvУто, че точно на тия дати сме на Мелнишко вино при Шестака
От сИга пожелаваме весело и приятно и снимково
Desso,за кво ти е хобектив, знайш как убаво са ни снимали с теб

Редактирано от автора , 28.02.2007 02:16:57

Предложението е супер, ама кой поема организацията?
Предлагам algaivel или Plam да поемат организацията
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола