Популярни снимки за

Всички снимки

хайде стига снимки:аз него тий мене

останах с впечатления,че това е сайт за снимки,които имат художествена стойност,обаче се разочаровах.
повечето сники са за галерия'аз зад обектива.ГОТИН ЛИ СЪМ?'
не че на много хора не им утива ама,дайте нещо готино.
Предложих на админа да ги сложи в отделна галерия с име "Клубът", така че да не дразнят никого.
photo_art, слушай, никой не те е възпрял да идваш и ти (на мен ми е за втори път, а когато бях за сефте неодавна никой не ме заведе за ръчичка, нито пък познавах някого). На тези излети има определено доста положителни неща, които мотивират хората да ходят и следващия път. Ако на теб не ти харесва - лично мнение; но, наред с личностните снимки, има доста хубави неща, които човек може да снима (напр. виж снимките на Елриша от предния излет на Панчарево, както и очаквай някои от тази среща).
Следващия път те очакваме и теб (днес имаше човек от над 200км. за тази среща дошъл, така че ... какво ти пречи на теб, ако си в България, да дойдеш?!)
Ще дойда.
Благодря за поканата.
Но моля ви разберете ме,там се снимате един друг зад апаратите,и ако сте 10 човека по 3 снимки на седмица....Сайта е претъпкан с такива снимки и става досаден.
Наистина ,ако администратора се съгласи да направи'КЛУБЪТ'
аз ще се чувствам горд ,ако съм при вас.
photo_art, това вече е по-сериозна приказка! заповядай, очакваме те!
Ще има 'КЛУБЪТ', но понеже промените, които ще се правят са много едва ли ще стане преди средата на другия месец.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола