Популярни снимки за

Всички снимки

Препоръчайте фотоапарат

Моля, препоръчайте фотоапарат от компактния клас. Възможно най-доброто за до 700-800 лева.
За Lumix лоша дума не съм чул. Според мен е прекрасен сапун.
имам санон павершот про1 супер е но не зная колко е паднал като цена! даже смея да твърдя че е по добър от 350д но хайде!!!
Lumix на Panasonic ли са? Те не са ли много модели с това лого?
Ще ми се да върши работа за различни неща - снимки при слабо осветление, на открито, на закрито, ръчни настройки, макро режим, стабилизиране на изображението...
Бисери
аз имам един канон а95 смея да твърдя че по добър от D200 но хайде
Да. Lumix са на Panasonic.
Аз бях с Лумикс 2 години но избягах от него слд като ми отесня...
Panasonic правят яки телевизори и климатици.

Шуми Марица
Ще си позволя да не се съглася с Владимир666,шуменето е силно преувеличен проблем при Пансоник-Лумикс.
Казвам го от личен опит,не от подочувания.Ето пример за снимка в пещера,снимката не е минавана през никакви Нийт Имидж-и или подобни.
http://www.4coolpics.com/author_photo/2583/114755.html
Аз също говоря от личен опит и опита на мои приятели. Налагало ми се е да снима с техните панасоници. Говоря за моделите по фз30.
Иначе снимката не е лоша , макар че това не е баш пещера и светлината не е като в пещера
Е, намери се още някой с CANON POWERSHOT PRO1. Не зная дали е по-добър от 350D, но във всеки случай не е по-лош. Даже има едно предимство - въртящият се дисплей, който позволява да го вдигаш над главата си, а също да правиш папарашки снимки от различни положения.
Lumix e на Panasonic, наистина има много модели, имат много хубава оптика Leica и много ефикасна система за стабилизация.
говоря от личен опит - лумикс-а ШУМИ наистина много...
Аз имам Canon PowerShot A95 и пак има шум като е тъмно даже и при ISO 50 , въпреки че матрицата е 1/1.8" , а е 5 мегапиксела

Редактирано от автора , 05.03.2007 22:35:51

Снимката е направена с Canon S3 IS взет за 600лв от САЩ. Тук е около 800лв.
Лоши светлинни условия , фокусно разстояние f'=350 - 450mm , 400 ИСО на около 1/30 от ръка.
Обработка:
- шарп
- конвертиране в ЧБ
- тониране със селектив колърс

При този тип обработка се появява много шум.

ТОва е крайния резултат. Снимката не е обезшумявана.
Шум има , но за сапунка от този клас направо цепи мрака.

Иначе потребителя винаги е прекаран. Или трябва да хвърли хиляди левове за техника или да се мъчи.
Вземи си ето това: Nikon COOLPIX P5000
http://nikonimaging.com/global/products/digitalcamera/coolpix/p5000/index.htm

ISO от 64 до 3200, 10 Мегапиксела, голям 1/1.8-инчов CCD сензор, VR - Оптическа стабилизация, Магнезиев преден панел, и всички режими като на SLR - A,P,S,M, а и предварително настроени режими. Има и нова функция да снима в Ч/Б с ефекти каквито имат филтрите за Ч/Б фотография върху Ч/Б филм!
799 лв ще е!!!
Ако тази година си купиш фотоапарат - вземи си Р5000.Ако си купиш два фотоапрата - купи си втори Р5000.
За тези пари ...и още малко отгоре можеш да си вземе ДСЛР...
Не си мислил по въпроса?
Жоре недей така бе.....как ще е по добър от ДСЛР.Нормално е сапунерка от най висок клас да прави по добри снимки от колкото ДСЛР с кит.....но нали за това хората правят и различна оптика ....за всеки по джоба:):)
Ако като мен започваш сега да се учиш, не се набутвай много, а си купи SONY Cyber-Shot DSC-W50/70 с оптика на Carl Zeiss / Vario-Tessar 2.8-5.2/6.3-18.9 Може да прави всички неща които искаш. Аз с моя опитвам всичко и щракам на воля! Е, а когато задобрея ще се замисля за нещо професионално! Моето удоволствие струва около 500 лева
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола