Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за ФОТОПЛЕНЕР 23-25 Март, Узана, Габрово

Zina:

УУУУУУУ - я виж ти адска изненада - крайно време беше абеееее така като гледам бройката май сме малко мъжленцата всичко останало е ФИМЕЙЛ
още една стая - алпийски стил за двете вечери
ВЛАДО... ДА идвам да помагам в такъв случай
Три двоини стаи за 24 една нощувка! Ще водя двама от търговище и ДОК и Яница!!!

Редактирано от автора , 09.03.2007 13:36:40

IVU Стаите станаха 3!!!
BirdOfPray, v tozi sluchai ne znam zashto za teb se setih
Айде, засега една двойна стая и за мен за 24-ти.
Flowerfly, АМИ ... защото мислиш за мен ПОСТОЯННО - сигурно за това
IVU И такаааа - за да не стаат изненади - дали пък да не си поръчаме Алкихолеца отся още

За мен 3 двойни Маргарити (без маслини и неразбъркани) за аперитифче и после ше мина на ВОДА

Абееее - що ми се струва че нещо няма интерес за тоз пленер..... айде де - дайте си ЗОР малко все пак си е ГОТ в габровско

Ше има изненади ама ИВУ си трае
AGISOFT
Още ривъ, че го спретна точно га сме заети с Мелнишко вино
Хай да Ви е на слука и чакам фотки. (не водки )
Поооодаръциии ще имаааа... за всички от сърцееее... за новия пленер ще тропнем ний хорце... и после цял ден ще повръщаме от пиенето
IVU, а капаро (вече)? Тази седмица на сбирката ли (ако има)?
kolegi i kolejki zapisvaite se bre 4e ide ubav plener mai "piqnski plener" sheguvam se ama IVU kaji kaparoto i dali si mi nameril nekoq macka za subota ve4er 4e petuk se okazva 4e shte sum sam pozdravi :)))
IVU кажи за тези дето не могат да дойдат на сбирката как да ти преведат парите
Дани, и аз това щях да питам
За тези, които не могат да дойдат на срещата, ще публикувам банковите сметки на хотела и ще превеждате капарото директно на хотела. Или пък аз ще го преведа пък после ще се оправяме
izkam i az apartament za 23 - 24 , no nqma da moga da doida pri Kazaka mnogo sum ot dale4e
blackflame здравей.
Дай някакви координати... тел, GSM, ICQ... ;) ще се разберем ;)
Моля ако някой има телефоните на GQG, Comorex, Blackflame и nasko_ да ми ги пусне:

Редактирано от автора , 25.07.2009 16:31:26

Писах ти в ICQ.
Следващият пленер - предлагам в Лозана
Az sam ZA
IVU МОДЕЛКИ НЯМЯ ДА ИМА!!! Сори! всички отиват на някакъв конкурс за красота във Варна за 5 дни! Мис България няква!!! Точно тогава!!! Даже ме карат да ходя да снимам но няма, ще дойда на пленера! Самия конкурс май бил на 27 или нещо такова! Ще го дават по няква телевизия там..знам ли!
СПОКО,ще снимате мен Вземам си банските
hahaha aide i az se vklu4vam s doktora
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола