Популярни снимки за

Всички снимки

Официална покана към НОВИ и СТАРИ НЕПОЗНАТИ членове на сайта

read next
ПОЗИВЪ

Към всички нови и стари непознати членове на сайта, които са се скатали зад никовете си и е време да си покажат фейса на предстоящия пленер.

Уважаеми Другарки и Другари, скъпи Съпартийци, Братя и Сестри,

Дойде време разделно, 23 Март 2007 год., е денят в който можете официално да се присъедините към голямото семейство на 4COOLPICS и да посетите поредния и непоследен пленер за забавления с фотография от 23 до 25 Март 2007 год. в гр. Габрово.

Според официалната статистика към настоящия момент има регистрирани 10994 потребителя на сайта. Отправям апел към всички вас, които досега не сте присъствали на сбирките или пленерите на клуба да направите една крачка напред.

Ежеседмично (всеки четвъртък) се провеждат сбирки в гр. София (а и в други градове) където се дискутират интересни теми от областта на фотографията, кулинарията, настроението на сервитьорките, сбърканите сметки, ниските бакшиши и т.н.

Ежемесечно се организират фотопленери в различни китни места в България, където може да се сподели опит, да се научи нещо ново или просто да се позабавляваме (играем на "сляпа баба", пеем "На всеки километър" и пр.).

Сега стига толкова а ла Сергей Станишев и с прости думи:

От срещите на клуба можете да извлечете само положителни емоции и спомени за цял живот. Разгледайте галерията "Клуб 4coolpics" и ще се убедите. Вашата снимка липсва, а трябва да е там.

Винаги има какво още да се научи и винаги има с какво още да се позабвлява човек. А и не на последно място винаги има нужда да се правят още и още хубави снимки.

Най-малкото можете да "пипнете" някоя нова и различна техника, да сложите на апарата си някой друг различен обектив и какво ли още не - всякакви боклуци се мъкнат по пленерите - направо цели торби със стъклария и аксесоари.

Сплотяването ви с колектива би ви донесло и повече коментари на вашите творби в сайта, повече съвети и конструктивни критики. Никой няма да ви гледа с какъв апарат снимате или какви ленти ползвате - НИЕ всички сме аматьори (да ме прощават профитата).

А и е хубаво да се запознаете с нашия благ Админ.
(жената на админа прави страшни кюфтета и кифлички с мак)

Това е от мен. Ако някой има някакви въпроси или не му е ясно що е то сбирка в четвъртък или фотопленер - да пише в темата и ще коментираме.

Искам да помоля старите членове да се въздържат от реплики в тази тема от сорта на: "Ааааа...", "Уууу...", "Аре бе мърди" и прочие.
Дали да не дойда?!!!?
ха-ха Иву забавен си, беше ми приятно да прочета тоз ПОЗИВЪ...а е и доста изчерпателен...и най-хубавото много позитивен
ИВУ - още имам да ти казвам нещо :) - ама като се видим
много далече са тия сбирки, чакам да направите някоя по-наблизо, за да мога да дойда за един ден
като ходихте до разбоишкия манастир ми се развали колата и не успях
IVU,Бравос баце Пожелавам ви забавления безкрай!!!
Аз няма да мога да дойда. Няма да пиша обяснения, щото явно ме тълкуват погрешно...

Редактирано от автора , 08.03.2007 20:18:49

къде се случват срещите в четвъртък (софия)?
за пленерите съм навит отдавна, ама имам едни бебешки спирачки към момента
krazymir, всяка сряда или четвъртък излиза съобщение къде са. През последните седмици - в "При Казака" на бул. "Македония".

vladimir666 Ни плаши ората тъй
те са безобидни
vladimir666, наистина, това реклама ли е, или антиреклама ?
Ивооо, седай и пиши кърваво писмо, че народа се помайва за пленера и Габрово ке падне
Браво,Иво!Страхотна идея!
Иво,имам голямо желание да дойда, ама работа брат, но за сбирка в четъртък мога и да измисля нещо като съм в София.
Иначе твърдо съм за такива мероприятията.
Реклама на гащи и червило
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола