За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
iskam da znam koi sa kradcite na snimki v saita.
veche mi pisna!
sluchka: edin chovek, NAZI 81, vkarva niakkva snimka s edno darvo napolovina v voda, otliavo slnce zaliazva ili izgriava, bez znachenie. rozoveeshta snimka, mnogo dobra spored moite razbirania. i glasuvam (po inercia) za snimkata...... snimkata izchezva ot profila na nazi.......
sled edna sedmitza drug igrach vkarva snimkata. kazva se ruri. 15 glasa. obache kolkoto i da sam tp, si spomniam za taia snimka. aftora ruri ima 3 snimki v profila si. vsichkite sa dosta dosta dobri. glasuvam pak za shtata snimka s darvoto v vodata. i chak togava se setih che neshto ne e nared. razgovariah v chata s RURI i toi/tia mi obiasni razni raboti che mozhe i niakoi da e gepil snimkata, ponezhe bila kachvana v drug sait....
dnes prochetoh edin komentar pod snimka na avtora Victory, kadeto ima slednoto uravnenie ruri=nazi?????
KO STAA?
i drugo niakoi da me svetne ako znae. brat mi iska da si napravi profil v saita. problem li e che imame edno i sshto IP (polzvame edin komp)
veche mi pisna!
sluchka: edin chovek, NAZI 81, vkarva niakkva snimka s edno darvo napolovina v voda, otliavo slnce zaliazva ili izgriava, bez znachenie. rozoveeshta snimka, mnogo dobra spored moite razbirania. i glasuvam (po inercia) za snimkata...... snimkata izchezva ot profila na nazi.......
sled edna sedmitza drug igrach vkarva snimkata. kazva se ruri. 15 glasa. obache kolkoto i da sam tp, si spomniam za taia snimka. aftora ruri ima 3 snimki v profila si. vsichkite sa dosta dosta dobri. glasuvam pak za shtata snimka s darvoto v vodata. i chak togava se setih che neshto ne e nared. razgovariah v chata s RURI i toi/tia mi obiasni razni raboti che mozhe i niakoi da e gepil snimkata, ponezhe bila kachvana v drug sait....
dnes prochetoh edin komentar pod snimka na avtora Victory, kadeto ima slednoto uravnenie ruri=nazi?????
KO STAA?
i drugo niakoi da me svetne ako znae. brat mi iska da si napravi profil v saita. problem li e che imame edno i sshto IP (polzvame edin komp)
Прав си. И аз искам да знам.
А този Nazi докога трябва да бъде толериран. Не беше баннат и до оня ден и блещеше мърсотии под снимките на Зина!
дайте линкове - ще взема мерки
От едно ip
Готово
Готово
BOINK,
Нищо лично бате, даже съм сигурен, че няма да злоупотребяваш (а, и не съм аз човека, който трябва да ти отговори) но ние сме многобройно семейство - аз, 2-ма братя и 3 сестри, мама, татко, баба и дядо - все върли интернетаджии, а вкъщи само 2 компа, ама през рутер. Ако всеки си направи по един акаунт какво ще си помисли админа? То няма нищо лошо родата да ти гласува за снимките, принципно, ама на тях им харесва всичко дето покажеш, така че мнението им е без тежест.
Бъзикам се, тук в сайта има толкова много ботове, че и сгазен пор ще се усети за какво става въпрос, пускай и брат ти в играта, няма заради една регистрация да търсите нов компютър и провайдър !
Нищо лично бате, даже съм сигурен, че няма да злоупотребяваш (а, и не съм аз човека, който трябва да ти отговори) но ние сме многобройно семейство - аз, 2-ма братя и 3 сестри, мама, татко, баба и дядо - все върли интернетаджии, а вкъщи само 2 компа, ама през рутер. Ако всеки си направи по един акаунт какво ще си помисли админа? То няма нищо лошо родата да ти гласува за снимките, принципно, ама на тях им харесва всичко дето покажеш, така че мнението им е без тежест.
Бъзикам се, тук в сайта има толкова много ботове, че и сгазен пор ще се усети за какво става въпрос, пускай и брат ти в играта, няма заради една регистрация да търсите нов компютър и провайдър !
За какво става въпрос? Ние сме трима аз жена ми и синът ми! Щото не ми се чете онуй дето е написано на анжикистански отгоре! Съжалявам но ми е адски трудно да го чета! Сори
GQG, значи друг да си направи труда да го прочете и да ти го преразкаже ?
Откакто Кирил и Методи си направиха труда и на мене ми е по-лесно четенето
Откакто Кирил и Методи си направиха труда и на мене ми е по-лесно четенето.
а откакто ходиш в гърция с лична карта SVIKVAI S LATINITZATA
а откакто ходиш в гърция с лична карта SVIKVAI S LATINITZATA
нещо спича като пусна сайта, уърда и ексела и неще да пише на бг.
DareDevil не мъча се да позапазя труда на Кирил и Методи
не мъча се да позапазя труда на Кирил и Методи
прав си, щом има и виндоус на бг значи са ни оценили. понагоре съм се оправдал.
прав си, щом има и виндоус на бг значи са ни оценили. понагоре съм се оправдал.
GOG, не се наостряй на DareDevil (в свободен превод "Шапка на тояга") . Тя е поне от тези, които смятат, че на български се пише на кирилица Просто има чувство за хумор....днес ми е ден да обяснавам за нюансите в изразяването и подтекста
GQG, бориш се, употребявайки изконно български думички като "сори" ? Браво !
aMa Molя Ви ce.
Дъра-бъра. Като баннат 1 крадец, ще дойде друг. Ако не баннат крадеца, пак ще дойде друг. Да се разбере дали някой краде е въпрос на най-много 10 минути, а да се пустослови под такава тема е вложение за много повече. Не е изгодно (така да се каже).
BOINK, Латиницата крие грешките в правописа, но няма много хора да се навият да ти четат постовете. И аз все още се чудя на себе си защо са напъвам. Откакто влязохме в ЕС, българският език стана един от официалните в ЕС, а не Латиницата смени Кирилицата. Прави разлика между нещата, но първо се запознай с фактологията.
BOINK, Латиницата крие грешките в правописа, но няма много хора да се навият да ти четат постовете. И аз все още се чудя на себе си защо са напъвам. Откакто влязохме в ЕС, българският език стана един от официалните в ЕС, а не Латиницата смени Кирилицата. Прави разлика между нещата, но първо се запознай с фактологията.
не се ядосвай BOINK , нема смисъл , тоя просто е много зле с главата, та за туй му е простено колкото и пъти да сменя ника все ще го ловиме
от друга страна -яко смях простото си е просто....
от друга страна -яко смях простото си е просто....
DareDevil Няма връзка между Кирилицата и заемки от персийски, турски, руски, френски, английски и др. езици които са обогатявали и ще обогатяват езика ни! Кирилицата е графичен израз на фонетиката а чуждите думи са нещо съвсем различно! Но както и да е! Не искам да се заяждам с никого! Дано никой да не съм е обидил! Ако е така, моля да бъда извинен.
GQG, на по-различно мнение съм за чуждиците, но Мен не си обидил. Аз се шегувах, хващайки се за думите ти. Признавам обаче, че накара Боинк да пише на кирилица .
Редактирано от автора , 20.03.2007 22:09:39
някой тотално изперка след като бе публично изобличен от всички, но сега да продължим - нази81=КИ6АТА=МИ6АТА=дици=на какво ли още не , но ТО, защото не се знае от какъв пол е няма ли някой да го озапти, 4е е озверял из хубавия ни сайт
sait4eto e gotino no vie kakvo pravite tuk mishoci ?????
ТОВА НАЗИ СЕ ИЗГАРГАРИ С ВАС !!!
ЗАЩО МУ ПОЗВОЛЯВАТЕ????? wayyyyyyyyyyyyyyy
За да коментирате, моля, влезте в профила си!