Популярни снимки за

Всички снимки

Фотопленер на клуб 4CoolPics в Гъция - остров Тасос 24-27 Май

В нашия скромен апартамент, неочаквано се освобождава 1 двойна спалня, както и 2 места в колата. Ако има желаещи, останали извън борда, пишете
Тия дни ще качи карта от ферито до Studios Scorpios
admin, пусни и някакво упътване и за пътуващите с другия ферибот от Керамоти
Запазвам свободната стая, името е Monika Dimitrova Peshtenska, само едно за сега. Кога е последния срок да кажа второто име?
admin, другите 4 имена съм ти ги написала в кю-то, че с този мейл не можах да се свържа.
emil_georg - предлагам да дадеш инфото тука, защото сирурно ще може и друг да се възползва от това
освен това ми се ще да зная кога пътуват фериботите...
блатодаря!!!
И аз така си помислих! За всички, които ще пътвуват през Свиленград /Орменио/! Личните карти са ви достатъчни! Които имат международен паспорт, може да си го носят, но да не ги показват на митничарите! Спускате се надолу към Александрополи. Разгледайте добре картата на Гърция! Малко преди Александрополи, след Софли трябва да гледате табелите на магистралата, защото има голяма вероятност да стигнете до турската граница. Ако изпуснете тази отбивка, ще карате 6 км до турската граница, където ще обърнете и ще се върнете обратно :)! Оттам по магистралата до Ксанти! Не се отбивате през Ксанти, защото е големичък град и много ще ви хареса! Малко след Ксанти магистралата свършва, въпреки, че от доста отдавна на картите е отбелязана, че съществува. Та като свърши магистралата, няма накъде освен надясно. След 3-4 км стигате до голямо кръстовище със светофар. Надясно е Ксанти, наляво Кавала! Значи казахме вече, че в Ксанти нямаме работа!Завиваме наляво. Оттам минавата покрай 6-7 малки селца. Предпоследното е Ксеря, последното започваше с Геранто... Аз си го преведох Старцево :) И отново следва голямо кръстовище със светофар! Надясно е Кавала, наляво е Хрисополи, направо е Керамоти! След този светофар, на около 5-6 км има отбивка НАЛЯВО за едно малко летище! Завивате наляво и оттам сте в Керамоти! Препоръка! Минете през Хрисополи! Малък град пълен с българи. В него има верига магазини Лидол! Най-евтиният хранителен магазин в Гърция! Почти на български цени! А и лесно ще излезете, защото е малък град, има кой да питате, има и табели. Ако аз не дойда, щото всичко ми виси на косъм, може да се организирате и друг ден да отидете с кола до там! Фериботите са на всеки кръгъл час, а през летния сезон на половин час! Цените за колите са според големина и марка кола! За нашия цитроен взимат по 12 евро, но може и да зависи от сезона! Приятно изкарване, ако не се видим!
благодаря на emil_georg за подробната информация!!! Надявам се и организаторите да подадат подобно инфо за маршрута от двете пристанища на Тассос до Studios Scorpios.
Пускам нещо като карта - дадоха ми я хора вече били там

JASNO, SPORED MENE SHTE E LESNO ZA OTKRIVANE!!!!
кой може да си пусне роуминг и да си пусне телефона ТУК
То роуминг май си има без да го пускаш
Desso-трабва да ти е активиран.jino-с Андро имаме ти няма ли да си с колоната с нас?

Редактирано от автора , 16.05.2007 23:07:26

аз до колкото знам на по-старите карти на Мтел роуминга им е активиран на другите трябва да се активира допълнително и на примите също
днес случайно разбрах че на същата дата за остров тасос ще пътуват и едни мои мнго близки хора... Емилия се казва девойчето :) от Велинград... ако случайно е във вашата компания поздрави от мен ;)(
Има ли още фенове за Гърция, че се чудя дали да ходя пък има още едно свободно студио?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола