Популярни снимки за

Всички снимки

EEEEEEy hora,Jalki ste beeeee!!!!!!

Onzi den otnovo za onaia tupa snimka za 20 min.glasuvahte 100 4oveka ,a kato se ka4vat istinski i krasivi snimki ,AMA GRAM NE SE Glasuva...i 6to....?6toto ne poznavate avtorite im koito tseniat istinski krasivito i ne izpolzvat 6opa.
PROMILI SA VI MOZATSITE EEEEYYYyyy!
I ti druje...admin li si kuv si ne te znam ama ne mi se obajdai ako obi4a6!
Aide sus zdrave!
Mi6oka,
Пусни линк към снимката за да видим за какво става дума.
явно говори за някоя от моите снимки
ахахаххахаххаахахах

Ми6оче - що се зимаш на токова сериозно... ТУК Е МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯЯЯ.. не за доказване и мерене на Обективи...

Мишока, мисля че си убъркал мястото.
Ми що негласуваш за моите? Не те познавам, ама защо се вкисваш така? Голяма работа, гледай да ти е кеф!!!
shto ne go ritnesh toia monitor togava????
i dumata jalki podhozhda glavno na zhalkata ti tema.

zaradi tapotiite ti si ishabih epidermisa
Jo, какво ти става?
Мишок, имаш известно основание да се ядосваш.
Това с приятелското гласуване е проблем на всички фото портали
като казвам "известно основане" имам на идея, че разгледах снимките ти от профила и мога да кажа, че почти всички са много добри. Просто досега не бях попадал на твои снимки.
Сега ще гласувам за доста от тях, не защото си написал тази тема, а защото наистина си заслужава! Не забравяй, че има доста много добри снимки, които също заслужават внимание и много, много гласове!
Поздрави!!!
накара е да разгледам профилът на мишката - оставам с впечатление ( от макро снимката) че е снимано с добър апарат, но ( от снимката със снега) имам чувството че се снима на АВТО режим... съжалявам не намирам много добра снимка, която да ме накара да гласувам за нея...

ПС - да няма обидени сега...

какво стана тука...
psihobolnitza
*?$@
Mi6oka покажи ми коя снимка си заслужава да гласувам /??? и се обоснови защо мислиш така.

P.S. %!@* you as well !!!
Аз кат ви разправям да 'одите по фото-пленери, да се черпите, да се напивате заедно, да повръщате заедно... никой не ме слуша
А на мен що не ми гласувате за снимките веееееееееее

щот не мо'ете нема да ви дам!
И не го разбирам този героизъм "NE izpolzvam Photoshop vuv snimkite si". Нобелова награда за това не дават.

Все едно да се бия в гърдите: "Аз в секса не ползвам лубриканти... и не скърцам"

То в софтуера на скенера, с който си сканираш негативите или позитивите има повече вкаран фотошоп, отколкото би използвал нормално.

И да ти кажа... филмовото тяло ми е същото като твоето. Е нема начин без фотошоп. Я контраст, я яркост, я някой косъм... винаги трябва да се пипне.

Освен ако не си проявяваш сам снимките и не си ги копираш в банята.

Иначе цайса убуу маже

А за непросветените ФОТОШОП на Пловдивски било ФОТОМАЙНА
A чух че му казват и фототрънчанин ;)
IVU: Малииииииииииии,с тва ма разби.ФОТОМАЙНА

Кво пак сте са заяли бре, кой колко бил добър, пак ми замирисва на мерене на "пи......и", снимайте качвайте на който му харесва ще гласува на който не няма,....толкоз просто и логично.
друзя, к`о му се връзвате на тоя Mi6oka - нек`ъв дивен комплексар, недооценен в живота и търсещ признание и слава на място, където сме се сбрали да разпускаме и да се веселим.
Заради някои похвали от вас по адрес на снимките му разледах това, което Mi6oka е качил - и к`во? направо да се чуди човек на претенциите му! Той първо да се научи да пише на кирилица - тогава може поне на думите някой да му обръща внимание.
IVU, сериозно момче си пък ме изненадваш да се включваш тук.
balevsky, shtoto pyk ti izobshto ne se vkluchi
Веси, липсваш ми!
i az na teb
kozmo, винаги си била неотразима (и с Джими си говорихме за теб днес даже)
Eeeey V_PoWer li si k"V si ne te znam,ama ti tarikat li si be???
Az ako imah takava foto tehnika 6tiah de se zastreliam be 4ove4e,puk i tuka ne si za da se fuka6 kakvi ukra6enia ima6...taka 4eeee,nali znae6.... . . . . . .!
aide i ne pla4i
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола