Популярни снимки за

Всички снимки

EEEEEEy hora,Jalki ste beeeee!!!!!!

кооо стаа тука са?

връвиии ли раутата
Здравейте Всички !!!! Като гледам тая тема и се чудя какво по-напред да кажа. Първо - за успокоение на Мишока - и моите снимки не сабират гласове, ама да ме лиждаш да се оплаквам. Приемам че не сав от най-добрите и това е(не че съм трардял че съм добър де ) . Второ - IVU страшен коментар направи, срутих се от смях, а и за това с пленерите си прав. Аз все се каня и все не идвам, а от първа ръка знам че така само изпускам купона. Дано скоро ми се отвори шанс да доида на някое пленерче !!!
Най важното е да се запознаеш на живо с хората от сайта - страхотни са!!!! Купона винаги е на ниво и можеш освен да се повеселиш да видиш някое красиво кътче на България, и не само :) Пък фотографията става с четене, снимане и пак снимане! Като си погледна снимките от преди 1 година ми се приплаква, "но това не е най-важното"! :D
Мишок, в този сайт хората са изключително толерантни и търпеливи /чак се впечатлявам/, но с няколко изключения. Стефанов ти е начертал изключително точно правилния път на развитие. Придържай се към него и ще прокопсаш. Ако не се придържаш, ще налетиш на мен. Учи се - тук ще намериш доста знаещи и можещи хора. Попивай знанията им - полезно е!

Редактирано от автора , 30.03.2007 20:08:51

Мишок....виж съвсем скоро се регистрирах и до сега имам само положителни впечатления от сайта. За техниката......когато знаеш какво искаш да снимаш и как д аго снимаш....техниката май не е на първо място.
Мишок,друг такъв сърдечен и толерантен сайт няма Стефанов правилно е писал!!!Ние сме тук да се кефим и да се наслаждаваме, когато от бач сме изморени!Майната им на гласовете,развитието е важно.Повечето не сме си имали представа от фотография,но се учим! Кефи се с нас и идвай на пленери,че и от България по-хубава няма!
Тука в детската градина, ток удари двама, трима!
Ей, Мишок, Защо си се вкиснал толкова, забавлявай се с всички!!! Аз сега започвам да се уча и в сайта съм от скоро, но ми харесва! Даже мога да ти кажа, че получавам доста поощрения и се радвам, че е така, нищо , че никой не ме познава!!!
Хайде и аз да кажа. Благодарение на този сайт се запалих по фотографията. Взех да чета, да снимам, купих си доста приличен апарат. Научил съм много за фотографията точно от тук и ценя хората в сайта. И аз обаче се ядосвам, когато мои снимки над които съм се старал може би не получават достатъчно внимание.
Давам пример:
1. Моя снимка с един глас:
http://www.4coolpics.com/photo/Mills/124381.html
2. И чужда (избрана съвсем случайно, не познавам автора и критиката ми не е насочена срещу него по никакъв начин) с четиринадесет гласа:
http://www.4coolpics.com/gallery_photo/11/126994.html

Нека хората които ценят фотографията да преценят сами, сигурен съм, че ще се сетят какво искам да кажа.

П.С. Не съм идвал на нито една сбирка.
Mills, на сбирка не е лошо да дойдеш много готино си изкарваме , а за гласовете далеч не са най-важното и определящото дали е добра една снимка или не, то се вижда в нейното съдържание
Re: jorostam
Не съм легнал да се тръшкам за гласове, а по-скоро ми се струва, че хората за които фотографията е нещо важно не може да са на равна нога с другите които просто си щракат и толкоз. Дори когато разглеждам започвам първо с профилите на няколко човека, изброявам:
svetal, bass, akuji, vadin, borissov, jujata, tkostov, твоя и на доста други хора от които съм се учил на фотография. Не мога да се отърва от мисълта, обаче, че по този начин подминавам и много талантливи хора, но новобранци в сайта чиито неща просто се размиват в количеството всевъзможни снимки. Не знам как това може да се поправи, но имам чувството, че нащата така не са поставени по най-добрия начин.
А за сбирките, ще дойда при първа възможност, просто наистина работя много и понякога просто ползвам уикендите за чиста проба разтоварване.

Нещо обърках не знам защо поста ми не е последен???

Редактирано от автора , 01.04.2007 21:06:07

mi6oka li si kf si i dont know i hich ne me interesuva.
vish kolko hora sa ti obrnali vnimanie.

zemi naj-nakraia da se kandidatirash za deputat (evro) i da ti mine.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола