За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
До АДМИН-а:-)
Предлагам потребител, който няма нито една качена снимка, ДОРИ и да е регистриран да не може нито да коментирта, нито да гласува!
Нека и други да си кажат мнението и да направим една дискусия, ако има хора против това...
Предлагам потребител, който няма нито една качена снимка, ДОРИ и да е регистриран да не може нито да коментирта, нито да гласува!
Нека и други да си кажат мнението и да направим една дискусия, ако има хора против това...
а аз предлагам дори и да е качил снимка да бъде проверен и чак тогава да може да прави каквото и да е
аз съм за!!!!
Това означава от 11 345 усера да останат около 300...
И аз съм "за", но наскоро някой беше качил комикс, свален от интернет, и вече можеше и да гласува, и да коментира.
дори мисля да не може да прави горепредложеното ако дадената снимка няма поне 10 гласа... или поне ако не е избрана от редактора...
Одобрявам предложението!
protiv sym, nqma rezon v tova predlojenie. Ima hora koito imat po 20-30 snimki v profila si a pleshtqt gluposti pod chujdite snimki, ima i hora koito nqmat nito edna a sa mnogo otgovorni v komentarite si. Ne e redno da ima takova ogranichenie spored men.
A tova koeto predlaga nsirakov mi se struva bezumno, 10 ili 20 glasa izobshto ne sa kriterii za kachestvo i ot kyde na kyde cheovek ako ne moje da snima ste mu se zabranqva i da govori
A tova koeto predlaga nsirakov mi se struva bezumno, 10 ili 20 glasa izobshto ne sa kriterii za kachestvo i ot kyde na kyde cheovek ako ne moje da snima ste mu se zabranqva i da govori
Не мислите вие за популярността на сайта!
Само мерки и рестрикции са ви в главите!
Това да се забрани, онова да се ограничи, а минава ли ви през умните главици мисълта, че по този начин се отблъскват юзери?
Само оревавате орталъка, че нещо не ви се харесва, вместо да си траете и всичко да бъде "мир и любов". Все ще се намери някой да гледа по чуждите паници какво имало, без изобщо да си дава сметка, че хората от това живеят. И какво - ще им спрете кранчето и после на вашата съвест ще тежат.
Капка хуманизъм и съчувствие липсват у някои хора!
Само мерки и рестрикции са ви в главите!
Това да се забрани, онова да се ограничи, а минава ли ви през умните главици мисълта, че по този начин се отблъскват юзери?
Само оревавате орталъка, че нещо не ви се харесва, вместо да си траете и всичко да бъде "мир и любов". Все ще се намери някой да гледа по чуждите паници какво имало, без изобщо да си дава сметка, че хората от това живеят. И какво - ще им спрете кранчето и после на вашата съвест ще тежат.
Капка хуманизъм и съчувствие липсват у някои хора!
Количеството забрани са признак за импотентност (невъзможност) от всякакъв вид. Забраните обикновено водят до "майната им" от другата страна.
козмо - чесно казано ми е все тази... не аз определям правилата
Тъй като аз пуснах темата, малко или много се чувствам длъжен да отговоря на някои мнения...отзад-напред:
Accept: За какви импотентности говориш?!? Този сайт има мото "забавления с фотография" и тъй като е така направен, че се предполага общуване на user c user, просто исках потребителите да бъдат по-равнопоставени. В края на краищата сайтът не се казва "Говорим си за фотография", нали?
nsirakov: Според мен предложението ти е твърде много. Забелязал съм, че често на сайта хора си гласуват едни за други, дори пончкога снимките да не са от най-високо качество. По какъв признак става това, не мога да знам, а и не искам...може би много хора се познават "извън" интернет...няма значение, но мисля, че предложението ти само ше засили такава тенденция...
loveforever: много интересно мнение..но поражда един основен въпрос...каква е ТОЧНО целта на сайта...дали да е "популярен" на всяка цена?? Или хората, които идват тук, да имат все пак нешо (мъъъъъничко) общо с фотография? Ама мъничко...Аз лично (просто моето мнение) не искам НИТО коментари, нито гласове от човек, който не е качил поне една снимка...ако ще да е рентгеновата снимка на костите на баба му (между другото, това също ще означава някакъв интерес към фотографията...хе хе)
Kozmo: аз говоря за принцип, а ти говориш за конкретни хора...това, че има хора с много снимки, които "плещят глупости", както казваш, си е (пък както аз казвам) "риск на живото предаване"....това пък на мен ми харесва...Пък и трябва да ти кажа, че хора с добри (според мен) снимки рядко "плещят глупостиЮ, не си ли съгласен?
В никакъв случай обаче не искам да излиза, че съм за сайт само за професионални (или професионално изглеждащи) снимки. НАПРОТИВ! Колкото повече хора има, толкова по-добре - по-шарено и пъстро е. Като не ти харесват коментарите на някой друг, имаш два избора: или преставаш да го четеш или почваш да се заяждаш с него/нея
Накрая..извинявам се за дългото мнение, но мисля, че сега може би е малко по-ясно защо го предложих...
А сега ще млъкна, за да оставя демокрацията да си свърши работата;-)
Accept: За какви импотентности говориш?!? Този сайт има мото "забавления с фотография" и тъй като е така направен, че се предполага общуване на user c user, просто исках потребителите да бъдат по-равнопоставени. В края на краищата сайтът не се казва "Говорим си за фотография", нали?
nsirakov: Според мен предложението ти е твърде много. Забелязал съм, че често на сайта хора си гласуват едни за други, дори пончкога снимките да не са от най-високо качество. По какъв признак става това, не мога да знам, а и не искам...може би много хора се познават "извън" интернет...няма значение, но мисля, че предложението ти само ше засили такава тенденция...
loveforever: много интересно мнение..но поражда един основен въпрос...каква е ТОЧНО целта на сайта...дали да е "популярен" на всяка цена?? Или хората, които идват тук, да имат все пак нешо (мъъъъъничко) общо с фотография? Ама мъничко...Аз лично (просто моето мнение) не искам НИТО коментари, нито гласове от човек, който не е качил поне една снимка...ако ще да е рентгеновата снимка на костите на баба му (между другото, това също ще означава някакъв интерес към фотографията...хе хе)
Kozmo: аз говоря за принцип, а ти говориш за конкретни хора...това, че има хора с много снимки, които "плещят глупости", както казваш, си е (пък както аз казвам) "риск на живото предаване"....това пък на мен ми харесва...Пък и трябва да ти кажа, че хора с добри (според мен) снимки рядко "плещят глупостиЮ, не си ли съгласен?
В никакъв случай обаче не искам да излиза, че съм за сайт само за професионални (или професионално изглеждащи) снимки. НАПРОТИВ! Колкото повече хора има, толкова по-добре - по-шарено и пъстро е. Като не ти харесват коментарите на някой друг, имаш два избора: или преставаш да го четеш или почваш да се заяждаш с него/нея
Накрая..извинявам се за дългото мнение, но мисля, че сега може би е малко по-ясно защо го предложих...
А сега ще млъкна, за да оставя демокрацията да си свърши работата;-)
Askeer, ще карам по същество - сайта е такъв, какъвто админа го иска. Който се взима на сериозно отдавна се е махнал от тук, а останалите просто си уплътняват времето (когато имат такова за губене). Всичките тия писаници по форума са глас в пустиня без особен смисъл, а това е извод до който неизбежно стигаш, макар и сега да ти изглежда абсурден.
сайта си е на тоя който си го работи и си плаща за него. проявете здрав разум. това е поредния шизо аспект на сайта: да или не? и да и не. предлагам да се разшири обема на хората които се занимават с сайта (незнам колко са сега ) и да се каже веднъж за винаги кое е юридически обидно, фото-креативно или тъпо да се прави като цяло.
BOINK, ама еххстествено, че е на тоя, който си го работи и плаща, както ти казваш...никакъв спор за това. От друга страна обаче сайт-ът се "прави" от хората, които са се регистрирали - с теъния рталант, умения, качества, че ако щеш и недостатъци
Аз просто изказах предложение - нито някой е длъжен да ме послуша, нито пък да хукне да променя нещо. Ако не ми изнася, ще си хвана шапката и ще си ида - сайтове за фотография - бол, да не говорим, че мога да си сложа подобна "галерия" и на моя си сайт
Аз просто изказах предложение - нито някой е длъжен да ме послуша, нито пък да хукне да променя нещо. Ако не ми изнася, ще си хвана шапката и ще си ида - сайтове за фотография - бол, да не говорим, че мога да си сложа подобна "галерия" и на моя си сайт
Askeer : .. velikiya srqbski peva4 -Saban Saulic , v edin 'life' kontzert v tzentqra na Beograd ,kaza na 4ovek ot orkestqra si:
- '.. Meni register .. Nakazuvam !! ..'
Sayta si e gotin ..
S pove4e pravila i zabrani .. ka4estvoto na snimkite nyama da se povi6i stremglavo ..
Ot mnogo pravila i zabrani v Switzerland.. yala da vidi6 6to za '4ove6ki faktor' 'maa kra4oli' iz platza..
A Ti , Mitak .. sedi si tuka .. s mene.. saytove bol .. ama tuk sme si .. na edin 4in .. v edna i sq6ta klasna staya..
- '.. Meni register .. Nakazuvam !! ..'
Sayta si e gotin ..
S pove4e pravila i zabrani .. ka4estvoto na snimkite nyama da se povi6i stremglavo ..
Ot mnogo pravila i zabrani v Switzerland.. yala da vidi6 6to za '4ove6ki faktor' 'maa kra4oli' iz platza..
A Ti , Mitak .. sedi si tuka .. s mene.. saytove bol .. ama tuk sme si .. na edin 4in .. v edna i sq6ta klasna staya..
Askeer, не знам бавно ли запомняш или бързо забравяш!? Ясно се изразих - "импотентност (невъзможност) от всякакъв вид"!
Accept: .. muzikant - muzikantu oko ne (..bi tryabvalo da.. ) vadi .. Askeera e .. svoy ..
bass, м! На какво свири? Хвана ме яд! А защо ме пита щуротии?
Accept, и двете...и бавно запомням и бързо забравям...така че, ще те помоля да пишеш по-бавно, щото отгоре на 'сичкото и чета трудно...
bass, приятелю, естествено, че ще си седя на чина с теб...като по история при Др. Андонов ( да не ти казвам кой тука ми прилича на него, хе хе). Ти поне знаеш, че съм от хората дето мразят ограниченията...пък и сайта много ми харесва и точно затова предлагам нещо...Между другото то е и косвено свързано с "анонимното" гласуване...ама нейсе...запуши я, дет' викаше оня известен наш сънародник:-)
Спирам да пиша по темата...дай да си клюкарстваме "на лична" за готини съученички;-)
Спирам да пиша по темата...дай да си клюкарстваме "на лична" за готини съученички;-)
За да коментирате, моля, влезте в профила си!