Популярни снимки за

Всички снимки

Пленер в гр. Кърджали - края на Април

Пускам тема-запитване за Фотопленер в гр. Кърджали -края на Април
Целта е да проверим има ли интерес и колко желаещи ще се съберем.Доста пленери се насъбраха а и на Тасос ще се ходи
Има добри хотели-средна цена около 20-25лв с закуска
Места които можем да посетим:
Перперикон,Татул,Каменната сватба,яз.Кърджали и Студен кладенец,месността "Бели брези" на 20мин от града

Нека желаещите да се драснат,ако има кворум в края на седмицата щи пътувам до там и ще уточня организацията.Пишете колко бройки сте и дата която предпочитате

Редактирано от администратор , 02.04.2007 15:51:37

Аз (както винаги) . 21 април е работен ден, така че или 13-15 април, или 27 април-1 май.
Да. Кажи някакви дати 'щото последния уикенд на Април се събират бая почивни дни и едва ли хората точно на пленер ще искат да ходят... Аз примерно ще водя чаветата на зелено училище
Може и до с. Горна Крепост да се иде - и там има какво да се поснима. На Бели Брези не виждам какво може да се снима, но пък може на острова на Калоянци (в язовира) - там е готино. Освен Каменната Сватба може и Скалните Гъби да се снимат (ама те са си там - а има и други). Имаше и две крепости там над едно село ама съм ги забравил. А в музея могат да се видят по-интересни неща отколкото на Перперикон ;)

МНОГО ЯК МАНАСТИР (църква?) има в Кърджали!! И ако има някаква церемония да видите Отец Боян Саръев с белите одежди... като рокер е ;)

На центъра можем да запиваме във Friends - яка кръчма ;)

Ето и официалния сайт на Кърджали:
http://kircaalihaber.com/
Може, Иву. От 12 ч. до 17 ч. в събота много неща може да се снимат .
IVU:Ето и официалния сайт на Кърджали:
http://kircaalihaber­.com/ Бъзикаш ли се нещо?

Ето официалния сайт на Кърджали:
http://www.kardjali.bg/
Аз съм съгласна за Кърджали (ще ме върнете в детските години при баба и дядо). Иву е прав за Белите брези няма какво да се снима, но ако имаме време може да се иде до Дяволския мост прекрасно място...така че казвайте дати
На мен идеята ми допада,но не зле да се уточнят датите.13-15 април ми звучи добре ,20-22 април също,но при положение,че 21 е работен ден,май няма да стане

Редактирано от автора , 27.03.2007 18:16:39

Идеята е чудна. На едно място голяма вода, планина и древни забележителности. Дано се навиете за 20 - 22 април. По средата между велиденските и майските празници.
ttamjt, 21 април е работен ден вместо 30-и.
аз за кърджали съм ЗА с двете ръце ... знам около 10 места дето са ми любими - мили - драги и на сърце
така че с най голяма удоволствиеще дойда да полазя по тръни и камъни
Само да поясня за 'Белите брези'...
В самата местност, освен да подишаме наистина най-чистия въздух в България, наистина няма кой знае какво за снимане, но по пътя, мога дя ви заведа в няколко села в които няма нито 1 жител(или са останали 1-2ма), освен това има невероятни гледки към заливите на язовир 'Кърджали'и е по пътя към 'Дяволския мост'.
Не е задължителна дестинация, но е интересно.
който иска да оди при Боян Саръев и по Църкви ,ние имаме други места за снимане
До тук преброявам към 7 юзерчета,ако се съберем 20-30 до четвъртък...ше го праим

Редактирано от автора , 27.03.2007 20:05:08

и аз съм твърдо за
Е ARGO нали знаеш, че към тези 7 юзърчета вървят поне още един, двама, така че действай с офертата
Alone ама изришно написах да ми казвате примерна бройка за да решим дали да го правим.И да поясня не обяснявайте какво и каде може да се снима а бройка на желаещите! (все паk съм роден и израснал там)
А къде, как, колко, ще пишем, като решим че ще го правим
добре ако така ти е по-лесно за сега заявявам 3ма
Можело значи
аз съм скромен записвам се само с двама
И все пак кога? Не е ли по-добре първо да уточним това?

Редактирано от автора , 28.03.2007 13:00:45

По принцип съм за ! Като се обявят датите ще потвърдя окончателно. За 2-ма.
Ако не е на 13, 14 /тога съм зает за съжаление/ считайте ме са сигурен поне 1 бр.
ако колата ми стане дотогава и аз ще взема да дойда
а дали може с кучетата да се спи в хотела
някой ако знае нека ми отговори, моля
айде още един кърджалиец се записва :) За нощувки не ме мислете - мама и тати ще ме бият ако не съм вкъщи :)
Аз немога да кажа предварително без да знам дати щото ние не почиваме по дяволите Дайте датите на 100% и тогава записвам хора засега то се знае мойта бройка минимум 4ма - максимум 10
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола