Популярни снимки за

Всички снимки
Какво е скуката за вас?
Как се борите с нея и успявате ли?
Как сайта ви помага за това?
Иначе казано какво кара човека да вършите неща, които другите намират за безмислени, досадни, дори глупави?
Намирате ли за забавни простотиите или това е просто начин на живот?
Какво е за вас фотографията, а хората, а приятелите, а непознатите?
Искате ли да се усъвършенствате, да ставате по-добри или вече постигнали своя максимум?
Мислите ли за това как времето на живота изтича през пръстите ви и вместо да го оползотворите вие просто го пилеете?

Ако имате отговор на някой от горните въпроси, моля споделете!
Не. Правя това, което харесвам и обичам и никак не ми е скучно, или от работа не остава време за скука. Сайта използвам от време на време за разтоварване, а не за забавление. Забавлявам се и се доказвам на други места, където нещата са по-реални и материални :Д
loveforever, да не са те наели от "Ем Пи Ем Пя" за социологжическо проучване?
Цъ!
На всяко нещо му търсите комерсиализма.

Просто съм любопитна и вместо да правя догадки рекох да почерпя информация директно от извора, но както гледам той нещо се спотайва.

Редактирано от автора , 04.04.2007 22:24:59

loveforever, че да ти отговоря на въпросите тогава.
Скуката е прекрасна възможност за уединение.
Не скучая.
И без сайта не скучаех.
Не върша досадни,безсмислени и глупави неща. Поне не съзнателно.
Намирам определен вид простотии за доста забавни.
Фотографията за мен е рисуване със светлина, хората - "двуного без пера", категорията "приятел" пазя много ревностно, непознатите - не познати.
"По-голяма е победата на този, който побеждава себе си, отколкото на този, който побеждава хиляди".
През пръстите ми в момента изтичат минути от невъзвратимия ми живот.
loveforever, успех със следващия!

Редактирано от автора , 04.04.2007 22:31:54

Accept, благодаря!
Интересно ми бе да се запозная със позицията ти.
ne. kakto pishe po-gore imash mnogo free vreme - skuchaesh.

no ima tolkova mnogo interesni neshta che triaa da si mnogo prozd za da skuchaesh umishleno.
definirai prostotia .
Не мисля, че мога да дам дефиниция на простотия - това е твърде сложно понятие. Основно идва от "простак" и мога само да дам някои примерчета, като насока а нататъка всеки сам може да си прави изводите.
Според мен простотия е:
- умишлено да обиждаш и да нагрубяваш;
- да се държиш с околните предизвикателно, знаейки че това ги дразни;
- да правиш нещо грозно само с цел привличане на внимание;
- когато някой прави или се стреми към нещо хубаво да се опитваш да го опорочаваш;
- да те забавлява нещастието на другите.

Има доста примери, но да не задълбавам.
Аз съм за забавлението и за купона, но това не трябва да е на чужд гръб, защото е долно и недостойно.
da tova e prostotia kakto si kazala.

zashtoto "prost chovek" veche ne oznachava "negramoten chovek".
Съвсем случайно попаднах на автор, който само днес беше написал 98 коментара.

Каква производителност!!!

Поздравления!
И аз мога така с copy paste - Интересно е!!! Харесва ми!!! .......!!!......
нямам време да скучая...
loveforever, май само с моята позиция ще се запознаеш!
Accept, какво да се прави. На хората не им се пише по форума само на коментарите наблягат.
И изобщо не става въпрос за машинално написани коментари от типа: "!!!" , "+++", "Браво!", "Супер!" и т.н., както Арго намеква. Наистина се влага труд и енергия в това да направиш впечатление, а и резултатите не закъсняват . Разглеждайки и някои други автори констатирах, че това не са единични случеи, а масово явление. Може би хубаво би било този труд да не остава незабелязан и на първа страница наред с другите най-... да има и най-коментиращ автор.
loveforever, както казах и преди да намеря сайта не скучаех. Демек - какво ще реши админа за сайта въобще не ме вълнува. Да се изпълни твоето предложение ще е наистина интересно, но няма да е добър търговски ход.
И аз не скучая, даже напротив
Админ! Попов е челник в труда!!!
Направо ме хваща срам каква съм мързелана.
loveforever, количествените натрупвания не водят до качествени изменения, както мисли марксистът-ленинист Попов.
Аз съм чак на 15-о място?!
.... а едно време бях сред фаворитите..
Дани, обаче, откак дойде пролетта, си се активизирала в темите във форума
Accept, ти да не си администратор-критик в сайта, че с повод или почти без вземаш отношение към юзер(ите)? Може да си имаш своите основания, но не мисля, че отношението ти е градивно... (констатацията не е изграждане). Не мога да отбележа, обаче, търпението на админа - миналата година по това време беше далеч по-активен
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола