Популярни снимки за

Всички снимки

Казвам Довиждане!!!!

Благодаря на всички, които ме бяха оценили НАИСТИНА, и наистина са харесали снимките, а не са ми гласували само и само и аз да сложа някое плюсче или удивителна под тяхна снимка!!!!

Изморих се, приятели, това което става тук минава всякакви граници!!! Човек губи престава за красиво и грозно, добро и зло, правилно и неправилно!

Успех на всички!!!!!!
...
защо?
И аз съм в едно такова настроение от известно време...

Редактирано от автора , 06.04.2007 11:17:52

Честно да ви кажа,изтрих си снимите със сълзи на очи и в момента съм така!!!

Много неща са безкрайно нечестни тук, не че ги няма и в другите форуми, но тук е керщящо!!!

Не искам да изпадам в детайли, убедена съм, че всички ги знаете!!!

Оше веднъж - Успех на добрите фотографи тук!!!!
Забравила си една снимка - да я махна ли?
http://www.4coolpics.com/photo/Tais/129271.html
не, тя е за довиждане, не се гласува за нея!
По принцип не взимам отношение по такива теми във форума. Чета, това което някои са решили да напишат, но аз самата не пиша, защото съм сравнително отскоро в сайта и още трупам впечатления, да не говорим че нямам опит в снимането, та да се тръшкам че не ми харесвали снимките. В реалния си живот всеки изпада с добри и лоши настроения-в работата не го оценяват, парите са малко, яденето загаря всеки път, секса скучен, килограмите и бръчките повече и какво ли не още, но никой не казва..иморих се, това минава всички граници, тръгвам си. От живота си не можем да си тръгнем, от сайта можем. Но ако сме решили да си тръгнем, защо оставяме като самоубийците прощално писмо? Ако някой иска да каже сбогом, а не да започне дискусия, да започнат да го разубеждават и все от този сорт, може просто за последен път да качи една снимка ако има желание и да си тръгне. Но тема във форума....без да обиждам никого, малко претенциозно ми идва.
Напоследък доста хора в сайта подават реплики, че тук остават тези, които нямат какво да правят, скучно им е, не са стойностни хора и т.н, а другите отиват в други сайтове....не говоря наизуст и ако толкова някой се направи на непомнещ, бих отделила време да потърся цитати.
Е, ако някой е решил да си тръгне, Успех...друг ще дойде.
Та да попитам в прав текст...сега какво се очаква да правим? Да убеждаваме съфорумката да не си тръгва ли, да си посипем главата с пепел ли, какво?
Ех, тия гласове и точки! Всичко развалят!
Нещо май не се разбираме - не не искам да бъда убеждавана да остана - ако исках, нямаше да си изтрия снимките! Не се тръшкам и за точки!!!!
Става въпрос за съвсем друго - КОЕ Е ВСЪЩНОСТ КРАСИВО, СТОЙНОСТНО, ДОБРО??? Такива са въпросите, които ме терзаят, а не точките!

Редактирано от автора , 06.04.2007 11:05:16

Ами като те терзаят тези въпроси дай тема "Критерии за красиво и грозно или как да се ориентираме дали сме на прав път". Звучи позитивно, сякаш човек търси верен отговор и кани другите да се присъединят,а не им размахва пръст, без значение кой от двата.
Щом така си решила добре....жалко е че наистина имаше хубави снимки и малко или много ще ни липсват.Предполагам че добре си осъзнала,че това все пак е интернетски форум и идеално щастие няма......както в живота(Цвети доста добре го е казала).
Ако си влизала в други форуми,ще видиш че положението не е много по различно....дори и в много от чуждите сайтове.
Тъй че....на добър път...и да постигаш успехите си независимо от ежедневните проблеми и неприятностти
полудя ли? къде хукна?имаш страхотни снимки! спри се!
Аз съм от 3 месеца в сайта и това,което виждаш ти и аз го забелязвам!Но това според мен не пречи да отстояваш позицията си и да показваш хубави фотографии.Отдръпвайки се, човек остава останалите без възможност за сравнение!В края на краищата - гласуването не е най-важното нещо!....но ако това е твоето решение-аз го уважавам!Успех...и ....наслука!
.... и какво точно става тук, минаващо всякакви граници, което те е измори­ло приятелко :)
Tais, po tazi tvoq logika znachi i az otdavna da sum si trugnal.........,procheti v saita kakvo pishe "Zabavlenia s Fotografia...." ama vse na nqkoi mu pisva ot tova.... spored men priburzvash s tezi reshenia...., taka che pak si pomisli... " Vseki se uchi do kato e jiv..." uspeh za napred.......!!!
Ми довиждане!!!!
Драма !!! Tais, преди верме се вдигна супер прашище и пушилка, та и зор голям си беше докато изгонят jumbo, понеже човека си беше искрен и си казваше всичко директно. Започнаха да се пукат едни комплексарски мазоли, обидени усери, рев и сополи, ама беше яко забавно. За сметка на обидените усери... ама то като си черен няма какво да се обиждаш че ти викат негър и да напускаш демонстративно...
Общо казано за сметка на еФтин маркетинг се потъпкват елементарни принципи.
Важното е да се забавляваш по някакъв начин, а тука цирка е на ниво и не е за изпускане. Вярно, евтини са номерата, ама за сметка на това почивен ден няма !!!

Айде всички на манежа
za teb може да е било забавно - а аз за твоята забава бях една година баннат - и за какво????
nsirakov,
То и аз бях в шит листата за известно време, ама нещата се поуспокоиха някъде...
Нали това е девиза на сайта - забавления с фотография-фън фото, то фотография може и да няма много, ама забавления - колкото искаш.
Нямам представа с какво си заслужил едногодишен бан, но знам какъв е принципа - пример:
Кака Куна прави спам всеки ден със снимки на плочки, торти, котки, цветя в саксии и други подобни - около 5 на час, понеже гони челни места в статистиката. Освен това има остро изразена липса на епидермис по върха на пръстите, понеже пише коментар под абсолютно всяка ъплоудната снимка, с тайната идея за реферална реакция и сбор на гласове. В това число и безброй и-мейли, там дето ги има в профилите, с покана за гласуване под снимките и. В един момент кака Куна почва да квичи, понеже някой и натяква публично, че плевнята и е крива и това, дето показва няма никакви допирни точки с т.нар. фотография. Този някой е прав, ама кака Куна е топ усер и вдига яко активитито на сайта, съответно и се подсигурява душевен комфорт като Админа забива бан на дразнителите на кака Куна. И кака Куна е подкрепяна от бачо Муньо, понеже те са в една целева група - гласуват си pair to pair и с цената на всичко не допускат да имат по-малко от 25 гласа под снимка.
Е кажи сега, това да го гледаш от страни не е ли забавно?
не съм в детската градина за да ми е забавно този начин на изява в сайт-а..

( сори за по-острите думи) - само на дете може да му е забавно това... не смятам че това е начина да се забавляваме...

Пример - има юзър, който гласува за ВСИЧКИ снимки пуснати в сайт-а... независимо дали са хубави лоши, глупави или смислени... с 5 водиа кометари... това отнема токова време, че се чудя на енергията му.. нима това е забавно... ?

ама всяка коза на свой крак

предпочитам да се забавлявам гледайки снимките на галя, светал, костов... да планирам излети сред красотите на България... да пия по бира с приятел... това е забава за мен... да гоня всеки юзър да кликне ХаЛесВаМ това не е за мен сори (ако знаеш коко малко употребявам този бутон напоследък) - сега като го знаят хората сигурно нивото на моите снимки ще падне нали :) хаха много важно :) - който е решил да се забавлява смоите снимки ще ги види пак :)

айде христос воскресе :)
Ха здрасти и от мен!
Бе хора кво Ви става пак бе, ми стига с тия гласове, не всичко е в гласовете и коментарите търсете есенцията.
А както казва един мой приятел, важното е да снимаме, не да гласуваме.Даже имахме идея да предложим по форумите като има конкурси, да не се знае кой е автора на снмката и да не се виждат гласовете, тогава ще е интересно и ще има доста изненади :), в един ден просто се отваря и хоп, автори и точки.Това е то чиста проба, обективност, не знам дали ще се приеме, но за мен идеята е добра.

tzvety:Когато някой си отива, винаги боли, видял съм доста стойностни хора да напускат сайта и ми липсват, някой от тях даже съм ги критикувал, но ценя като фотографи и хора.
Не е нужно да си посипваш главата с пепел, или да молиш да остане някой той вече е взел решение!

nsirakov:аз не гласувам за всички снимки, понякога даже и за твоите, кога ша пием бира бе само ма лъжеш
ще се уредим с тебе ( ако не побързаш такумар няма да завариш че го продавам....)
kpstudio - идеята за анонимност е само привидно добра
Тези, които "ни цакат с приятелското гласуване" са изобретатeлни: ICQ, mail - понякога толкова се объркват, че пращат линкове и на мен
Имам идея по въпроса - ПЛАТЕНИ оценители и модератори, но ми е скъпо, засега

Редактирано от администратор , 08.04.2007 09:53:30

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола