Популярни снимки за

Всички снимки

Дайте "Втори шанс"!

Гишата, това беше моя реплика! Трябваше аз да я кажа!
dexter e pa kaji q ama da znaesh 4e ne znaeh 4e e tvoq ama karai
Платени модератори - хубава идея!

Който иска гласове за снимките - плаща си, вместо да кара всички близки и познати да се регистрират в сайта и да му гласуват.

Бързо, лесно, честно!
loveforefer... В къв смисъл честно ?? щот ако си плащам за гласове по добре да си продам снимката от колкото да си давам парите за някакви гласове и няма смисал от това ама както и да е

Редактирано от автора , 07.04.2007 10:13:03

Гиша, за да продадеш снимка, трябва да има някой, който да иска да я купи
Shte ima samo da namerq nqkakum sponsor ima li hubavi raboti, zashto horata da ne gi kopuvat??? mislq 4e problema v tozi sait e 4e vseki se misli za mn velik i t.n. bez da obidq nikoi no taka mislq i seki namira da se opravdava i da se cupi.....!!!!
admin, страхотно ме заинтригува!!! Ако не ти представлява трудност, когато имаш време и въобще - когато ти кефне, разясни ми, моля формулата на охлюва или ми пусни линк или заглавие на книга, където да прочета. Благодаря!!!
Accest заповядай

Rating = AVG(user_vote) + SUM(log(B * Pn))

Където:
AVG(user_vote) е средният брой гласове на снимките на потребителя
AVG(site_votes) - среден брой гласове за всички снимки на сайта
B - бонуси. В момента има бонус за попълнено оборудване към снимката - 1.1
Pn - сума от гласовете за всяка снимка на потребителя, имаща повече гласове от MAX(AVG(user_vote), AVG(site_votes))

В крайна сметка log(B * Pn) дава допълнителни точки за всяка една снимка с повече гласове от средното за ниво сайта или средното ниво за автора.
svetal, много ти благодаря! Надявам се с моя 8 клас математика да схвана нещата. Ако не - познавам няколко акълии, те ще ме светнат /ако трябва и с бой/. Отново - благодаря!
Майко черна мазна и нещастна, усещам ужаса, всеобщия ужас, придружен със съответния спам на пощи и чатове - моля гласувай тук и там, искам много, ама няма `кво да дам...

А горките модератори, те ще бъдат между чука и наковалнята, екстра цирк се очертава, водевил, потъващ в помия от комплекси:

"Нека носим йоще срама по челото,

синила от бича, следи от теглото;

нека спомен люти от дни на позор

да висне кат облак в наший кръгозор"

Успехи в начинанието, сайта отива към истинска забава !
BOZO пил ли си нещо?
BOZO,
ARGO - тц, оферта ли имаш?
Za mene reshenieto e prosto!Neka horata i otnoshenieto da se promenqt,makar che ne sam vidql nishto losho ot nikoi.Za mene saita reflektira ot tova kak se darjat horata v nego.Taka che "admin" saita e hubav dal si vsichko ot sebe si,neka te posledvame:)))
"Целта оправдава средствата!" (във всичките му тълкувания)
Пфууу..ей сега ще затрия масата снимки, които съм накачила и ще оставя само "най-стойностните" с най-много гласчета,както и тези, които смятам за недооценени и......ще напълня галерия "втори шанс" с вторите

Уф, забравих - май трябва да започнем всичко на чисто - щото досега има доста снимки набрали гласчета от приятелските кръгчета....и ни охлюви, ни влечуги, ни земноводни могат да оправят ситуацията, т.е каузата Админ е предварително обречена и изгубена

Редактирано от автора , 08.04.2007 16:36:16

Ташев, нема ли да наминеш през мен???
ида - чакай :)
Чакам!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола