Популярни снимки за

Всички снимки

Nikon D70 през погледа на фотографа Иван Масларов

Темата е отворена за въпроси и отговори по публикацията на Иван Масларов за Nikon D70
article.php?id=12

Редактирано от администратор , 26.10.2007 13:20:15

абе, джъмбич, и каква е сега разликата между D70 и D70s ?
Темата е доста изчерпателна! Аз също снимам с NikonD70 и мога да кажа, че наистина е много добра машинка. Аз не съм професионалист, но мога да твърдя това! Между другото наистина каква е разликата между D70 и D70s ???
Докато четях темата май ми изникнаха и други въпросчета, но ще питам по-късно!
разликите основно са козметични и са: 2 инача дисплей при Д70с срещу 1.8 за Д70
добавена възможност за включване на кабелно дистанционно
нова по-издръжлива батерия
по-голям гумен уплътнител на окуляра
нов софт (който разбира се става и за Д70)

с две думи никон имат навика когато се появи успешна камера да пускат нейна подобрена версия (но не радикално)
а има ли вече преведено упътването към апарата на български, че за новаци като мене - превода е доста тегав
за сега няма, но си мисля че и на английски с картинка като в комикс е добро упътването
не го смятам за толкова добро щом като чопля по апарата намирам неща, които са сметнали, че трябва да ги знам по подразбиране и са пропуснали да ми ги обяснят... а има и един закон за защита на потребителите... не е лошо вносителите да го попогледнат, защото не върви да ръснеш две хилки за апарат, а те да се стискат за един превод...
закона за защита на потребителя е ясен и там такива условия няма, достатъчно е да са обяснени общите понятия за работа,
кажи каква ти е драмата ако съм в добро настроение и знам отговора туко виж съм сподели
ха - нямам драма - ама по спомен - погледни член трети от тоя закон..... утре ще ти го копна да видиш какви трябва да са инструкциите

пък и ти казах, че си намерих опции в апарата за, които не пише в инструкциаята... откъде да знам още какви има за да те питам като си в добро настроение

Редактирано от автора , 09.08.2005 23:34:37

мислех да не се занимавам, че ще излезе като заяждане... а съвсем не е такова, защото в офиса Ви бяхте безкрайно любезни (за което Ви поздравявам), но просто за справка
Право на информация
Чл. 3. (1) Преди придобиването на стоката потребителят има право да получи информация за:
1. характеристиките й, в това число състав, опаковка, инструкции за ползване, комплектовка и поддържане;
2. цената и количеството;
3. влиянието върху други стоки при евентуална съвместна употреба;
4. опасностите, свързани с употребата или поддръжката й;
5. условията и срока на гаранцията;
6. срока на годност.
(2) Търговецът е длъжен да предоставя по подходящ начин информацията по ал. 1, която трябва да бъде вярна, пълна, точна и ясна.
(3) Информацията по ал. 1 при предоставянето й в писмен вид трябва да е на български език и да е изразена в единиците на величините от Международната система единици SI.

надявам се не смяташ, че около 220 страници инструкция се обясняват за около три четири часа
точка 1 ва е изпълнена 100%
никъде не видях клауза - преведена изцяло.....
Джъмбо, дай както аз не се правя на фотограф - ти да не се правиш на юрист, сигурен съм, че и малкото на гълъб не си виждал...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола