Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам два фотоапарата Canon

Първия:

Canon 300D, с два обектива:
а/ Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6
б/ Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 USM
В комплекта влизат и:
-compact flash карта - 1GB
-зарядно устройство
-две батерии
-Hoya Skilight филтър
Апаратът е използван и има няколко драскотини по външната част на тялото. Обективите са в много добро състояние - изпробвани са - ще пусна (ако някой се интересува) линкове към снимки, които съм направил с тях, за да ги пробвам.

Цена - 799 лева

(в тази сума е включена и доставката навсякъде в България)

Вторият апарат:

Canon Powershot A620 7MP
Нов, запечатан, с едногодишна гаранция от Canon.
Може би най-добрата сапунерка от този клас на Canon (поне според вички ревю-та, които съм чел досега)
Комплектът включва освен това и SD карта, 4 алкални батерии, софтуер, видео и USB кабел.

Цена - 450 лв

За първоначална връзка - askeer@hotmail.com
или на ICQ 75313758

Редактирано от администратор , 15.04.2007 22:34:17

невероятна цена.... по отделно обективите даваш ли ги? интересува ме Б
Po princip nyamam protiv, no shte izchakam malko, ako nyakoi proyavi interes kum ostanalata chast:-)
.. Ko staa tuka va, Mayna ! Otde tolkoz kerpi4 u zimnika.. ta nali do vonden nyamaame ni idna kukla BarbY ?!
a sega vi vijdam sqs serviz ot nerqjdaemi Manerki!!
И аз имам питане към Б ако тръгнеш да ги даваш по отделно свиркай
Тъй де..до вонден немаше, ся две манерки:-) Щи разшравям - манерките са готини:-)
Askeer,явно моите съобщения към Вас по е-mail не сте ги получили.Как да се свържем?Искам Canon 300D!Моят e-mail е в профила ми - дай някакъв твой телефон!
Привет, получих и двете съобщения и отговорих на ICQ, сега ще напиша и отговор по e-mail. Не е продаден още:-)
300D - най-доброто правено от Canon в ниския ценови клас
Ъпдейт (както се казва на чист български)
Първият апарат е продаден (Canon 300D), а на тези които се интересуваха от втория обектив - nsirakov и mitkowin - ако искате, мога да попитам за такъв обектив колко може да струва поотделно - имам си един канал за свръзка. (Не знам колко струват в БГ, така че ви ще си кажете дали ви устройва)

Вторият апарат - Canon Powershot A620 -все още се продава. Цената е много изгодна, а апаратът е изключително добър за класа си.
Ето и страница, на които може да се прочете повече за него:
http://www.dpreview.com/reviews/canona620/
аскеер - каналът ти само за този обектив ли е?? че може да се заинтересувам и от друго :)П
Ами не...не само за този обектив - питай смело за каквото ти трябва, а аз ще проверя и ще си кажа:-)
Добавка към офертата за Canon Powershot A620:
Към цената (450) добавям и ОЩЕ една SD карта - 1GB! (Само нейната цена купена поотделно ще е около 80-90 лв).
Аскер - нормалните карти СД са до 30-40 лева нови :)П, но ценат ати на апаратчето е повече от добра - ощще малко бонуси и ще е направиш съвсем като подарък
ако решиш да продадеш картата отделно на разумна цена давам заявка
nsirakov, прав си - въобще не бях погледнал цените на картите в България. Тук, кудето съм аз, тази карта се продава за £34, което просто обърнах приблизително...:-)

svetal - предпочитам за продам целия апарат - бях го купил за мен, но ми влезе муха в главата да събирам за по-хубав и по-нов...затова го продавам.
Продадени са и двата апарата. Благодаря на всички, които проявиха интерес
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола