Популярни снимки за

Всички снимки

Полезно - обмен на данни без компютър

Това става чрез Sharkoon USB Link Bridge устройството, даващо възможност за обмен на всякакъв вид файлове от едно USB устройство към друго.
Вече спокойно ще можете да прехвърляте снимките от цифровия си фотоапарат, на USB флаш стикчето например, без да се налага да имате компютър подръка.

http://www.hardwarebg.com/reviews.php?read=50
ДАм... доста полезно нещо

Колко струва? :)
хубаво ама хард може ли да се закачи на това
де да знам - търсете в нета и свиркайте ако намерите още нещо по въпроса

Редактирано от автора , 08.04.2007 12:26:59

Това доста прилича на преносим харддиск..
ми аз си ползвам дигиталната ми фотобанка и ня ми трябва ПЦ - а имам 40Гб за цена от 130 лева
За неразбиращите като мен, какво е "фотобанка" :) ?
а цената на туй чудо е кокото на кутийката ми( Щото и туй чудо е смао трансфератор без капацитет) - 60 лева
банка за фотки без лихви за депосира ;)
финтара - представлява устройство към което можеш да прехвърлиш снимктие си без да ти трябва компютър..

има 2 варианта

този

на който освен 80ГБ имаш възможност и да ги разглеждаш - има ЛЦД дисплей.. ама цената е от 600 лева нагоре ( този модел е 1300 лева)

вторият модел дето аз имам (търся му снимка ама съм згубил линка в цомпутер.бг...) представлява само кутийка с хард диск ( капацитет какаъвто сложиш...) но няма дисплей... и можеш да прехвърлеш снимктие си от картата в него ( има слотове за карта) но не можеш да ги разглеждаш - цена 55 лева без хард диска...
Нема нищо по-сигурно от трансфер през добрия стар кабел. Дано не се случва да се убеждавате след време колко съм бил прав сега...
bozo - ама кат ида на командирова из чужбинско нема да си зимам ПЦто я... или пък да снимам само 100 снимки ( коктоо събираакартата ми)... мгноо си е гот системката
nsirakov, мерси за обясненията! Това доста прилича (пак) на преносим харддиск...

А "цена 55 лева без хард диска..." добре, а хард диска колко струва?
FinTaRa, зависи капацитет марка
Еми да кажем 10ГБ и марка.. няма значение, да е най-евтината
търси из нета те мисля че бяха HDD 2,5 инчови
да 2.5 инча... 10Гб нов няма да намериш... аз взех 40ГБ за 90 лева нов...
иначе да - и като преносим хард диск можеш да го ползваш.. но има слот за карта и прехвърляш снимките без ПЦ да ти трябва
Е то тази фотобанка, ако работи с карти, то тогава просто махам пълната карта и слагам празната....
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола