За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Само кажете къде?
И за мен няма никакво значение ,ако успея да се освободя за другата седмица.Ще пиша евентуално през седмицата дали ще дойда.А ако ме питане за предпочитания в Пловдив има наистина хубави местенца из стария град,а боженци също е много красиво и има много уютни заяведения и красиви неща за заснемане!
Това копирах от Dir.bg току що: "През втората половина на месеца и около 20-ти август, се очакват в отделни дни, в отделни региони, обилни валежи като там са възможни локални наводнения." Не че имам нещо против лошото време (хубави снимки се правят и в лошо време), но няма да е зле срещата да е на място, където можем да се скрием от дъжда ако се наложи.
tkostov, тъкмо мислех да кажа и аз, че наистина се очакват обилни валежи и незнам къде и как ще се състои срещата???
Така, че май Пловдив ще отпадне този път
Но нека все пак кажат и другите какво мислят...
Така, че май Пловдив ще отпадне този път

Но нека все пак кажат и другите какво мислят...

Аз мисля, че Картинга е удачен избор/ ако остане за София срещата/. Вярно, че обслужването не е кой знае какво, но пък имат вкусни работи, приятна атмосфера и най-важното - може да се влезе вътре ако вали - просторно е.
Редактирано от автора , 12.08.2005 10:19:23
НЕКА да е КАРТИНГА
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=9c58d1c04126f8cd21609b9fc3ad05c7

Неделя, 21.08, 11ч
ВСИЧКИ, които ще идват да се обадят на Jujata за да запазим необходимия брой места

http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=9c58d1c04126f8cd21609b9fc3ad05c7

Неделя, 21.08, 11ч
ВСИЧКИ, които ще идват да се обадят на Jujata за да запазим необходимия брой места

Редактирано от администратор , 15.08.2005 15:21:09
Pishete me i men, nqmam pretencii za denq, vryshtam se drugata sedmica i shte se radvam da se vidim! :)
Pozdravi na vsichki ot Pelopones!
Pozdravi na vsichki ot Pelopones!

Ще направя всичко възможно да дойда.
Пишете ми на кюто, ако съм офф оставете съобщение

Редактирано от автора , 12.08.2005 12:02:59
Вероятно ще мине и без мен!Желая ви приятно изкарване ииии хубави снимки да правите!!Е има доста време до другата седмица,но сигурно няма да мога да дойда!
Някой ако ще ходи от североизточна Б-я, мога да взема двама трима души.
...наи-вероятно ще дойда ....на картинга!

ще пробвам да дойда и аз,само че неразбрах къде точно ще е,утре ще се дооточниме
Последно колко човека оставаме? Има ли други, които ще дойдат???

Там съм.
shte se opitam da doida
Ами ще се помъча да дойда и аз.
няма какво да се мъчиш...за къде сме без тебе

Там съм
И аз ще дойда най-вероятно

Прибрах се, ще се постарая да дойда и аз!
Ex kak iskah da se zapoznaia sas vsi4ki
Jalko 4e sam vav VArna i nemoga da doida
Veselo prekarvane

За да коментирате, моля, влезте в профила си!