Популярни снимки за

Всички снимки
Някой може ли да помогне от къде мога да намеря матрица за моята повредена сапунерка Finepix S5000 . Благодаря на всички предварително.
А какво се е случило с матрицата?
След като се включи апарата, не дава образ, а размазано изображение на дисплея с преобладаващ зелен цвят. На моменти дава реална картина но с нереални цветове . Носих го на майстор в Бургас и каза че матрицата му е за смяна. Ще Ви бъда благодарен и с идея от какво може да е повредата, може и да не е от матрицата.

Редактирано от автора , 14.04.2007 20:25:15

по-евтино ще ти е да си земеш нов апарат
предполагам че да, но не от магазин, нали
напротив... точно от магазин... не ми се вярва да намериш матрица... а и да намери не съм сигурен че някой може да е сложи така прецизно че да е както преди... но все пак успех...
спрял съм се на Д40, ама няма пари още... и се чудя от къде да взема....тук забелязах интересни оферти, ама на всеки интересен пост накрая пише продадено
е ти какво очакваш :) да стоят непродадени ли :)П
Матрицата на подобни апаратчета е в един блок с обектива и една камара механика. Като резервна част по цени на едро струва около 30-40% от стойността на самата камера. Като добавим стойността на доставката и труда по ремонта, цената набъбва доста.
Благодаря за съветите и идеите. Днес ми попадна информация, само не знам дали е достоверна, че на ССД матриците на много модели давали дефект вследствие на влага , прочетох я в някой от форумите.... Минавам на вариант смяна на апарата...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола