Популярни снимки за

Всички снимки

Да си представя.....

Да си представя...новия сайт. Очаквам мнения..критики и т.н

http://www.reklamnostudio.com

ААААа забравих да поясня че сам си го правих
Супер е! Сега пак се прехвърлям там и продължавам да гледам
Секцията дйзайн още не съм я добавил.Ще има реклами и дизайн на интериор ...ама няма време за сега
И критикувайте че да оправя ако нещо не съм догледал
поздравления :) и браво! харесва ми семплия дизайн :) страхотни снимки!
Мен ме кефи!Имаш фен в мое лице Засега без забележки,но следва по-обстойно проучване
Много семпло и красиво :) Много обичам този цвят!

ПП: Не знам дали е тук мястото, но търся "другарче" ( ) с което да пишем (и др неща) в блога http://gaovixbg.info/
Аз не разбрах за какво става дума, понеже сайта не е на български - разбирам, че за да стана клиент трябва да си обогатя езиковите познания...

Не е първосигнален - разбрах как действа он_маус овъра чак след като почти загубих интерес, а екшън скрипта се насмита при он_прес и джуркането продължава - целиш като на стрелбище.

А в гест бука ми седи дебалансирано като визия, опитай да разшириш темплийта до формата на галери страницата. И опитай от гест бука да се върнеш в галерито :Д

Редактирано от автора , 17.04.2007 19:44:40

pomogni i za moia
Страхотно
Здравей, BOZO е прав за mouse-over ефекта и guestbook-a, иначе визията е семпла и приятна. Успех!
nsirakov,
Сайта ти е много добър, да не кажа идеален. Както горния обаче - всичко е на инглиш, може би това е нарочно, зависи от целевата група към която е насочен. Озадачи ме само това - Last update: 21.08.2006 ...
mi togava e update-van - ko da praa kat neam vreme... a mi s eiska da e flash.. samo detone umeia flash.. HELP de
ARGO, къде според теб да го добавя?

http://www.4coolpics.com/links.php

Лични фото страници?

Редактирано от администратор , 18.04.2007 10:03:33

Argooo - pomogni za flash-aaaa pls
Да admin ,благодаря за което
кажи бе Сираков кво трава да ти се помага?
pozdravlenia mnogo mi haresa
Аз мога да помагам с PHP & HTML

Редактирано от автора , 18.04.2007 13:54:38

готино конструктивни предложения приемаш ли?
Значи тоя шрифт на "Photo Design Studio Argo" нещо не ми пасва на останлите шрифтове в контента. А и трудно се чете. Супер е за надписване на покани за сватби ама за сайта ти мисля, че има и по-подходящи. Ако пък толкова желаеш да е ръкописен - най-уникално става да си го драснеш сам на ръка с таблета. Един вид като автограф.

Разкарай anti-aliasinga на текста на 3-те линка под основната навигация. Също и в контактите (абе навсякъде). След като си решил да ползваш лоупикс фонт направо забрави за anti-aliasing.

Имам чувството, че в началото няма прелоудър. На лоу бандуит ще бъгне. Ще прелоудне някой фрейм, 'дето не му е мястото и таймлайна ще бъгяса. Брал съм ядове с това!

В началото надписа (логото) яде много време за апиър. Съкрати го поне с още 2 секунди. Уважавай времето на потребителя.

Ефекта със скрола на снимките в галерията е хубав но предложи и вариант където всички тъмбове да се видят накуп. Ако расте галерията ще трябва бая да се скролва а и не се добива обща представа колко снимки има в галерията. Така и ти си ограничаваш мястото. ;) Уважавай времето на потребителя.
Най-готино си направи една xml-ска галерия и я ъпдейтвай постоянно. Новите снимки ще внесат разнообразие.

Едно основно правило: Трябва да се уважава времето на потребителя ;) Затова нещата трябва да се предлагат "на тепсия" - демек бързо да става ясно кое къде е, кое какво е.

Малко технически съвети:

Изкарай флаша в html-a с javascript. Отдели кода в едно js и само линквай в страницата. Така тъпия IE няма да те кара да кликаш два пъти за да активираш контролата. Пак си ползвай OBJECT тага, но го пиши с js.

Предложи алтернативна "HTML" версия на сайта. Разцъкай CSS2 и xHTMLа та да може и от PDA или друго мобилно устройство да се отвори. А и търсачките добре ще ти го индексират. Флаша няма грам да го индексират.

Направи си контакт форма. Според едно проучване което правихме преди 2-3 месеца - над 80% от потребителите ползват уеб поща. И като кликнат на мейл-линка ти ще почне да им се зарежда тъпия outlook (или каквото имат там по default) и ще ги мързи да ти пишат ;)
С формата ще те контактват до 40-50% повече потребители (потенциални клиенти?).

Сложи си каунтър! :)
IVU Тва е да си спец Имаш практични предложения.Шрифтове няма всичко е в криви макар че има кво да се желае.
Каунтър си има само че не си го видял в сорса на индекса

и нещо за настроение>>>

Редактирано от автора , 18.04.2007 17:17:33

.. а аз моя сайт
AGRO той този проблем с антиалайзинга си е от край време. Има един пиниз да се избегне като си направиш всичко пикселно (примерно в photoshop) и после импортвай във флаша като PNG без смуутинг. За друго решение още никъде не съм чел.

Каунтъра в индекса няма да каунтва импресиите
Може да се измисли някаква врътка да се вика с js от флаша и така да рефрешва импресиите... Довечера на срещата ще го измислим
nsirakov
и ко за флаша?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола