За да коментирате, моля, влезте в профила
си!

ААААа забравих да поясня че сам си го правих

Супер е! Сега пак се прехвърлям там и продължавам да гледам

Секцията дйзайн още не съм я добавил.Ще има реклами и дизайн на интериор ...ама няма време за сега
И критикувайте че да оправя ако нещо не съм догледал

И критикувайте че да оправя ако нещо не съм догледал

поздравления :) и браво! харесва ми семплия дизайн :) страхотни снимки!
Мен ме кефи!Имаш фен в мое лице
Засега без забележки,но следва по-обстойно проучване

Много семпло и красиво :) Много обичам този цвят!
ПП: Не знам дали е тук мястото, но търся "другарче" (
) с което да пишем (и др неща) в блога http://gaovixbg.info/
ПП: Не знам дали е тук мястото, но търся "другарче" (

Аз не разбрах за какво става дума, понеже сайта не е на български - разбирам, че за да стана клиент трябва да си обогатя езиковите познания...
Не е първосигнален - разбрах как действа он_маус овъра чак след като почти загубих интерес, а екшън скрипта се насмита при он_прес и джуркането продължава - целиш като на стрелбище.
А в гест бука ми седи дебалансирано като визия, опитай да разшириш темплийта до формата на галери страницата. И опитай от гест бука да се върнеш в галерито :Д
Не е първосигнален - разбрах как действа он_маус овъра чак след като почти загубих интерес, а екшън скрипта се насмита при он_прес и джуркането продължава - целиш като на стрелбище.
А в гест бука ми седи дебалансирано като визия, опитай да разшириш темплийта до формата на галери страницата. И опитай от гест бука да се върнеш в галерито :Д
Редактирано от автора , 17.04.2007 19:44:40
pomogni i za moia
Страхотно

Здравей, BOZO е прав за mouse-over ефекта и guestbook-a, иначе визията е семпла и приятна. Успех!
nsirakov,
Сайта ти е много добър, да не кажа идеален. Както горния обаче - всичко е на инглиш, може би това е нарочно, зависи от целевата група към която е насочен. Озадачи ме само това - Last update: 21.08.2006 ...
Сайта ти е много добър, да не кажа идеален. Както горния обаче - всичко е на инглиш, може би това е нарочно, зависи от целевата група към която е насочен. Озадачи ме само това - Last update: 21.08.2006 ...
mi togava e update-van - ko da praa kat neam vreme... a mi s eiska da e flash.. samo detone umeia flash.. HELP de

ARGO, къде според теб да го добавя?
http://www.4coolpics.com/links.php
Лични фото страници?
http://www.4coolpics.com/links.php
Лични фото страници?
Редактирано от администратор , 18.04.2007 10:03:33
Argooo - pomogni za flash-aaaa pls
Да admin ,благодаря за което
кажи бе Сираков кво трава да ти се помага?

кажи бе Сираков кво трава да ти се помага?

pozdravlenia mnogo mi haresa

Аз мога да помагам с PHP & HTML

Редактирано от автора , 18.04.2007 13:54:38
готино
конструктивни предложения приемаш ли?

Значи тоя шрифт на "Photo Design Studio Argo" нещо не ми пасва на останлите шрифтове в контента. А и трудно се чете. Супер е за надписване на покани за сватби ама за сайта ти мисля, че има и по-подходящи. Ако пък толкова желаеш да е ръкописен - най-уникално става да си го драснеш сам на ръка с таблета. Един вид като автограф.
Разкарай anti-aliasinga на текста на 3-те линка под основната навигация. Също и в контактите (абе навсякъде). След като си решил да ползваш лоупикс фонт направо забрави за anti-aliasing.
Имам чувството, че в началото няма прелоудър. На лоу бандуит ще бъгне. Ще прелоудне някой фрейм, 'дето не му е мястото и таймлайна ще бъгяса. Брал съм ядове с това!
В началото надписа (логото) яде много време за апиър. Съкрати го поне с още 2 секунди. Уважавай времето на потребителя.
Ефекта със скрола на снимките в галерията е хубав но предложи и вариант където всички тъмбове да се видят накуп. Ако расте галерията ще трябва бая да се скролва а и не се добива обща представа колко снимки има в галерията. Така и ти си ограничаваш мястото. ;) Уважавай времето на потребителя.
Най-готино си направи една xml-ска галерия и я ъпдейтвай постоянно. Новите снимки ще внесат разнообразие.
Едно основно правило: Трябва да се уважава времето на потребителя ;) Затова нещата трябва да се предлагат "на тепсия" - демек бързо да става ясно кое къде е, кое какво е.
Малко технически съвети:
Изкарай флаша в html-a с javascript. Отдели кода в едно js и само линквай в страницата. Така тъпия IE няма да те кара да кликаш два пъти за да активираш контролата. Пак си ползвай OBJECT тага, но го пиши с js.
Предложи алтернативна "HTML" версия на сайта. Разцъкай CSS2 и xHTMLа та да може и от PDA или друго мобилно устройство да се отвори. А и търсачките добре ще ти го индексират. Флаша няма грам да го индексират.
Направи си контакт форма. Според едно проучване което правихме преди 2-3 месеца - над 80% от потребителите ползват уеб поща. И като кликнат на мейл-линка ти ще почне да им се зарежда тъпия outlook (или каквото имат там по default) и ще ги мързи да ти пишат ;)
С формата ще те контактват до 40-50% повече потребители (потенциални клиенти?).
Сложи си каунтър! :)
Разкарай anti-aliasinga на текста на 3-те линка под основната навигация. Също и в контактите (абе навсякъде). След като си решил да ползваш лоупикс фонт направо забрави за anti-aliasing.
Имам чувството, че в началото няма прелоудър. На лоу бандуит ще бъгне. Ще прелоудне някой фрейм, 'дето не му е мястото и таймлайна ще бъгяса. Брал съм ядове с това!
В началото надписа (логото) яде много време за апиър. Съкрати го поне с още 2 секунди. Уважавай времето на потребителя.
Ефекта със скрола на снимките в галерията е хубав но предложи и вариант където всички тъмбове да се видят накуп. Ако расте галерията ще трябва бая да се скролва а и не се добива обща представа колко снимки има в галерията. Така и ти си ограничаваш мястото. ;) Уважавай времето на потребителя.
Най-готино си направи една xml-ска галерия и я ъпдейтвай постоянно. Новите снимки ще внесат разнообразие.
Едно основно правило: Трябва да се уважава времето на потребителя ;) Затова нещата трябва да се предлагат "на тепсия" - демек бързо да става ясно кое къде е, кое какво е.
Малко технически съвети:
Изкарай флаша в html-a с javascript. Отдели кода в едно js и само линквай в страницата. Така тъпия IE няма да те кара да кликаш два пъти за да активираш контролата. Пак си ползвай OBJECT тага, но го пиши с js.
Предложи алтернативна "HTML" версия на сайта. Разцъкай CSS2 и xHTMLа та да може и от PDA или друго мобилно устройство да се отвори. А и търсачките добре ще ти го индексират. Флаша няма грам да го индексират.
Направи си контакт форма. Според едно проучване което правихме преди 2-3 месеца - над 80% от потребителите ползват уеб поща. И като кликнат на мейл-линка ти ще почне да им се зарежда тъпия outlook (или каквото имат там по default) и ще ги мързи да ти пишат ;)
С формата ще те контактват до 40-50% повече потребители (потенциални клиенти?).
Сложи си каунтър! :)
IVU
Тва е да си спец
Имаш практични предложения.Шрифтове няма всичко е в криви
макар че има кво да се желае.
Каунтър си има само че не си го видял в сорса на индекса
и нещо за настроение>>>

Каунтър си има само че не си го видял в сорса на индекса

и нещо за настроение>>>

Редактирано от автора , 18.04.2007 17:17:33
.. а аз моя сайт
AGRO той този проблем с антиалайзинга си е от край време. Има един пиниз да се избегне като си направиш всичко пикселно (примерно в photoshop) и после импортвай във флаша като PNG без смуутинг. За друго решение още никъде не съм чел.
Каунтъра в индекса няма да каунтва импресиите
Може да се измисли някаква врътка да се вика с js от флаша и така да рефрешва импресиите... Довечера на срещата ще го измислим
Каунтъра в индекса няма да каунтва импресиите

Може да се измисли някаква врътка да се вика с js от флаша и така да рефрешва импресиите... Довечера на срещата ще го измислим

nsirakov
и ко за флаша?
и ко за флаша?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!