Популярни снимки за

Всички снимки

Поглеждате ли към ......

Старите конкурси?
Аз напоследък честичко ги гледам ( носталгия някаква ме гони) и ми е много интересно
При тях снимките участници са били доста по-малко и победителите са с по 30-40 гласа кадри.
А най-любопитно за по-новите членове на сайта според мен би било да се види развитието на т.нар. стари кадри
az se razvih :) spriah da puskam za glasuvane dori i v konkursite ;)

inache i men nostalgiata me goni - i az sym na mnenie che predi 2 godini sait-a beshe s poveche hubavi snimki
И аз така
"Лов на каки"
не. нито нови , нито стари
Аз па развитие немам и к'во да им гледам, да си тъпчеме на едно място и даже сираков е прав
Sirakov: браво брат, баш си е така!!!
Е кво ся, голямо геройство кат си пускате снимки в конкурсите без гласуване- безмислено е В галериите - ок, но в конкурс защо?
Не влизам често, което не е оправдание. Снимки не качвам защото не мога да снимам
Прави ми впечатление, че е пълно с комплексари, ревящи по някакво минало а в настоящето са негодни да покажат свясна снимка и поради това са си спрели гласуването.
Май реват само за да им се обраща внимание.
Има едни други хора, които си снимат, коментират и гласуват или не, ама народа им се кефи и ги оценява
Не забелязах НЕОЦЕНЕНА наистина добра снимка.
Много интересно как оценяваш кое е добре и кое не, ако сам не можеш да снимаш (твои думи)
И определено не съм комплексарка, която реве по миналото
За едни изкуството е пародия, на други поведението им е пародия, но основната пародия тук е съвсем друга и всички много добре я знаете, но няма желание това да се променя!
дЕССО а какъв е смисълът да ги пускам с гласуване???
абв, малко неподготвено се изказа , ама карай.

Сираков, ми имах предвид конкурсите , че е безмислено да се пускт без гласуване, но това е право на всеки - кой както иска да пуска . Важното е да има мир и разбирателство.....и лИбов Айде
не ми обясни защо е безмислено???? сниката ми е в конкурса... ако реши журито може да е включи в изложбата....иначе е безмислено да с ебори за топ рейтинг и точки смао за да е виждам на първа страница
Може и да бъркам, но доколкото разбирам правилата за конкурсите журито разглежда първите 100 класирани по рейтинг снимки. Не виждам как снимка без гласове ще влезне в тази селекция
ами тогава отпадам по дефаулт... и това ме усторйва ;)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола