Популярни снимки за

Всички снимки
а сега де?
Става въпрос за сравнение на тела и същевременно за добри обективи. Знам, че за пентакс се намират по-трудно, но като тяло май е по-добре.. ? Надявам се да получа адекватни отговори..
Според мен д80 + 18-70 + 70 300 VR
Или ако не ти се занимава да сменяваш стъкла, взимаш
д80 +18 -200 VR!!!
На хартия K10D изглежда по-привлекателно. Но като ги пипнеш на живо, D80 си е класа. Заслужава си парите.
А D80 or D70s
FinTaRa d80!!!
Бях се натеменужил да си купя K-10D. Видях го още преди да го пуснат в серийно производство и определено ми допадна. После се появи завършената камера. Въртях я в ръцете се, тествах я. После пак я тествах.
. . . накрая си купих Д-80. На пръв поглед никона не блести с каквито и да е било новости, просто е един прецизен и добре направен инструмент.
Послушай Боровинката, той знае какво говори!!!
D80 определено...

Единствения минус на Д80 според мен е, че му намалиха размера спрямо Д70с затова следващия ще е д200(пък и имам механични обективи които искам да използвам пълноценно). Пентакц не и по точно 10Д не е лош но на мен ли4но не ми седи удобно в ръката. Нямам изчерпателни наблюдения върху прецизноста на автофокуса, но както за казали хората..който иска снимки на фокус си взима никон.........
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола