Популярни снимки за

Всички снимки

ЧЕТВЪРТЪК При "Казака" 19:30 Сбирка

ЧЕТВЪРТЪК При "Казака" 19:30 Сбирка
уточняване за пленера!

Редактирано от администратор , 26.04.2007 23:35:10

И да търсим решение на следното:
До днес не се знаеше колко хора ще се съберем , не събирахме капаро и се проточи нашето потвърждение за резервация.Преди малко говорих с хотела и за съжаление са ни отписали.Проверих и в други 2 хотела и там е заето!
Получава се неприятно,но още по неприятно щеше да е ако бях потвърдил 30-40 места (както се очертаваше в началото) и бях дал капаро.Жалко че много народ се отказаха в последния момент и така се получи ситуацията в момента.Задължително­ трябва да се събира капаро за предстоящи пленери!
Браво!
ARGO, а какво правим за този?
Има една приказка: "Голям залък лапни, голяма дума не казвай."
aide shte napraim miniplener okolo sf naprimer Ravno pole,Musachevo,Elin Pelin ... moga da vi zaveda malko da snimate stari kushteta v s.Eleshnica i dr selca ako imate jelanie se razberete na sbirkata i mi se obadete posle kusno ve4erta.., moe se PIE domashna rakiika ili mnou vkusna PICA ako se razberete da rezerviram restoranta s PICATA.......!!!

Pozdravi...!!!
gishata, ако имах кола, с най-голямо удоволствие !
DareDevil ehhh i az nemam kola da doida na sbirkata t.e. imam de ama nemam knijka ama kaji na ostanalite 4e te imat koli a i moje bi da te vzemat i teb........!!!
gishata, ще им кажа, разбира се, и без да ме вземат . Просто ми хареса жестът ти.
az shte sym v elin pelin, zvynnete ako idvate da dod ai az
Къде изчезна АRGO? Няма ли да отговори
Kozmo ako nqkoi ne doide mislq si napravq razhodka s kolelo po krai Elin Pelin i tam nqkoi dr selca Pa ako nekoi reshi i da dovede nqkoi modelki ima kade da snimame
i az imam kolelo, ste idem zaedno da snimame ako iskash, do bailovo mi se hodi
Nqma problem Kozmo,samo mi prati na maila nomera na tela i shte se razberem.....
ДЕКА
Още един вариант - в манастирския комплекс "Св. Кирик и Юлита" край Асеновград. Ето един линк за него:
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=1124

Има свободни места за неделя вечерта и за понеделник.

Моля, пишете има ли желаещи - за манастира или за предложения от Svetal вариант - за Хасково, и дайте телефони - тук, по ICQ или по е-адрес, за да можем да се уточним довечера на сбирката и утре да запазим места.
Ние с Елена ще сме овреме в кръчмата!!
Аз ще дойда към 20.30 при Казака + още трима СИГУРНИ участника в пленера.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола