Популярни снимки за

Всички снимки

Има ли фенове на чалгата в този сайт?

bass, не знаеш ли други начини за споделяне в и-нет?
Accept: .. amiiii .. naprimer .. mnngo mi se spori s Arhitekt .. bi mi se osladilo.. tqrsi6 li nyakogo ..
bass, jino е архитект. Както и съпругата ми, но тя не би вложила време в това.

Редактирано от автора , 06.05.2007 23:59:03

Accept: .. dobre e taka , tova obyasnyava vsi4ko , pro6tavay za ' napadkata ' ..
bass , има ли нещо да се прощава, след като по никакъв начин не си ме засегнал!?

Редактирано от автора , 07.05.2007 00:19:21

Accept ; karay, .. Moabet da stava..
аман от тая автобусна музика
gozer411: kakvi sa Tvoite nuzikalni predpo4itaniya , dragi mi Kolega .. spodelete..
А да попитам - "case lomim - ruke mi kurvave..." на Hasan Dudic за чалга ли се брои?
bass, Благодаря ти за прекрасната музика, която ни предостави. Аз колекционирам всякаква етно музика и особена слабост имам към струнните инструменти. Напълно съм съгласна с всичко, което казваш. Какво да се прави - проблемът с "Криворазбраната цивилизация" не е от днес. Псевдо-културните спорове, които се водят у нас, наистина са ми смешни. А истината е проста - има добра и лоша музика. Независимо от кой жанр. А тази, която е стъпила на националните традиции е особено ценна. И е смешно да се срамуваме от нея и да се прехласваме по чуждото. Второто издава само дълбоки комплекси.
Сигурно знаеш какво стана преди 2 год.на българския конкурс за избирането на песен за Евровизия. "Каффе" гордо се появиха с една песничка на английски, която не успя да впечалти никого и отпадна още веднага. Изляха се какви ли не нападки и откровени простотии срещу песента на Слави "Единствени" - "Как така влизаме в Европа с балкански ритми", "Как така ще ни представя някаква циганка"... В същото време на предните места се класираха сръбската, гръцката и въобще песните с етно-звучене.
Възхищавам се на хора като Горан Брегович, който популяризира балканската музика по цял свят, като момчетата от "Ку-Ку Бенд", които дадоха нов живот на много народни песни, като Венци Такев - самоук цигански цигулар, който свири с Йълдъз Ибрахимова, като Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които достойно представиха страната ни преди няколко дни на Евровизия.
Давам ти линк за един друг мой любим, унгарски, състав, сигурно го знаеш. http://youtube.com/watch?v=ck9r9KQX3XU
И за финал искам да кажа, че се радвам, че съществуват хора като теб - широко скроени и без предрасъдъци и комплекси.
С уважение: Владислава Нинова

Владислава, такава каша ти е в главицата, че години утаяване трябва, докато се избистри.
Accept, Само това ли успя да измислиш?... Не е лошо!
Хъммм явно съм озаглавил неправилно темата , като гледам споровете. По - скоро ставаше въпрос за тъй наречения поп - фолк. Разбира се темата беше шега, но вие я взехте прекалено навътре.
vladimir666, Да, но поп-фолка е много обширно понятие и не е само "пошла чалга", както си мислят някои хора, а е популярна музика с фолклорни елементи, в което не виждам нищо лошо.

Редактирано от автора , 15.05.2007 23:35:18

za: BOZO- Proslu6ah postavenata ot Teb zada4a .. Bokluk, 4ista proba ... daje i nenamirisva .. ot nay-bezobidnite..
za: Vladislava1306-
http://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8&mode=related&search=
Чалгарите и "толерантните"- "по пути Ленина"!

Редактирано от автора , 20.05.2007 03:23:02

za Accept: tva e nay - yakata hollywood_ska 4algiya sopoliv izbor - Brao ..
kratunest sposob za izbivane na natzionalen kompleks
nyamam zabelejki otgovor po vqprosite priklyu4ih .. mnogo prikazki , malko deystviya .. takiva s lopatka da gi rine6 .. .. ne , 4e ne opitah po drug na4in .. no oakanata toyaga.. otdeto da e fane6 .. vse 6te se oklepa6 .. tva e prognozata..
Явно не съм на ЧАК толкова високо културно равнище, но , извинявай, би ли пояснил за простаците - каква е целта на тоз link?
Askeer, след като A.L.W. им е позволил да го изпълнят, значи той въобще не е на твоето мнение.
Askeer, Колко лесно е да бъдеш "предразположен" да заговориш на езика си! Както се казва - "рибата и на гола кука кълве, стига да я има /рибата/".
Относно мнението ти за A.L.W. се сетих и за една българска поговорка - за коня, жабата и подковата, която така безвъзвратно ги разделяла, затова - поздрав специално за теб!
http://www.youtube.com/watch?v=qd6gXnwSmRQ

Погрешно насочих този пост към Askeer. Всъщност трябва да е към bass. Моля Askeer за извинение!

Редактирано от автора , 21.05.2007 20:41:38

Accept, ти мислиш, че имам нещо против Andrew Lloyd Webber и в същото време му завиждам или се опитвам да се съизмервам с него?!?!
Взе да ми става смешно и малко тъжно...затова ето и поздрав от мен за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=S-fruBuR1jY

P.S. Аз пък се сещам за една друга поговорка - за манджата и мерудията...
Askeer, не аз, а ти си позволяваш да определяш негово произведение като "tva e nay - yakata hollywood_ska 4algiya"! А относно AC/DC - напълно съм съгласен с теб.

Погрешно насочих този пост към Askeer. Всъщност трябва да е към bass. Моля Askeer за извинение!

Редактирано от автора , 21.05.2007 20:42:35

Accept. ха ха, насочил си се в грешна посока в анти-чалгаджийския си ентусиазъм
Не аз, а bass го каза...моето мнение за ALW e малко по-различно:-)
Бъди здрав!
.. maaani .. kyor Dugan -kyor musun tabelata
Eeeeйййй! Оспамихте ми темата за Малина , Къпина ,Нелина и Ектра Нина...

Редактирано от автора , 21.05.2007 10:53:28

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола