Популярни снимки за

Всички снимки

Поради подозрителната неизвестност за пленера...

Моля, всички имащи алтернативни варианти и желаещи да се съберат с малко диви, готини и търсещи приключения хора да пишат веднага тук!!!
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!!! Тази ТЕМА е алтернатива - ако Арго не уреди нещо в Кърджали - накъде забиваме.
4 почивни дни са все пак, грехота е
елате в Пловдив.... ще ви зведа насам-натам...
Ники вариант е ... Ама преспиването ще е проблем предполагам Ако нищо не се случи очаквай обаждане. Няма да си седя в къщи в никой случай
проблем.. в град като Пловдив? у нас има място поне за 40 форумци ( ама ще спите на земята че още нямаме мебели...)
Свиленград?Има какво да се види по нашия край
Галя - заповядайте с мъж ти и децата... мога само да се радвам ако удостоите с присъствието си нашия скромен дом
Хей да знаете, че си вкарвате таралеж в гащите:) Чкам оковчателно включвене от организатора на пленера все пак.
Galka az predlojih v prednata tema Pri Kazaka a i mi se hodi do Plovdiv ama nqma da e tazi subota i nedelq
Намерих тези телефони на Горноводенския манастир "Св. Кирик и Юлита" - 0331/67919 и 64722.
Галя, аз чакам до обяд да ми кажат нещо за нощувки в Кърджали, ако има някаква възможност за още 2 стаи ще ти звънна да ти кажа условията. Ако не стане отпрашвам към Видин не съм се прибирал по родните места от половин година.
Ама, как си го прекръстила - горнодоленски
В манастира има свободни места за неделя и понеделник.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола