Популярни снимки за

Всички снимки

предложение за пленер 12,13 май Клисура, Сопот, Карлово, Калофер

с лифт над Сопот до хижа Добрила ,мостовете на Клисура ,Сопот /Монастира ,стария град/,Карлово /градът ,интересна еко-пътека,водопада Сучурум/ ,Калофер /страхотни монастири ,паниците-местност над Калофер с невероятни пейзажи/ и т.н.

Редактирано от администратор , 04.05.2007 18:08:43

Проучвам до края на седмицата има ли желаещи
За най-добра снимка от пленера-определена от вас ,лично от мен награда 100 лв/надявам се да я взема аз в краен случай жена ми :-)/
момичета ще идва gishata
Хубава идея, Калофер ми е близо! Ами gishata като идва какво трябва да го правим? Ще му искараш беля на момчето!
не го мисли
Добра идея, централна България, ще проуча желаещите сред варненската група
Лина давай и пиши требва до неделя 13 да знам какво да правя
Ред е на Цвети :-).
Вчера бях на Добрила. Яко е
Jino bace az za 13 sum zaet shte hodq do gr.Trun i ot tam shte hodim do jdreloto i nqkolko manastira ve4e sum platil sorry bace ama mi se hodeshe i s tebe ama ko da se prai da beshe mi zvunnal;) az sega vidqh temata ehh karai Jino teq dni sha ti na goste da vidq malkite :)))
готино! на мен ми се ходи!
Готино, да! Само че когато съм в Сопот не знам на кое да обърна повече внимание - на фотоапарата или на парапланера...
Теоретически - идвам! На практика ще се реши в последния момент!
Щом Елришата ще ходи - мога ли да се лиша от компанията на Деси?! Идва ми се и на мен. Ще има ли списък за записване?
Предполагам , че няма да ги посетите тези места, но искам да ви покажа какво може да се види в района на Клисура, Розино , Сопот , Карлово и Калофер.

Над Клисура и Розино.

Над Сопот

Над Карлово.

Карловското пръскало от преди 2 дни. Високо 30м

Сучурум (Снимка АТО) - любима

Над Калофер
(Снимки СТЕФАН - ФФ)

Райското пръскало 124м

архив

весело от мен :)
vladimir666 недей пуска само мухи ами иди на някой пленер

Редактирано от автора , 02.05.2007 21:45:58

Аз само зарибявам младежта
предполагам, че няма да ги посетите тези места, но искам да ви покажа какво може да се види в района... = нещо бъзикаш ли се?
Събота и неделя записвам до четвъртък взимам капаро
Не се бъзикам въобще. Аре на по каса бира да се обзаложим , ако искаш?
Сучурум ще го видите , но другите малко вероятно.
jino А как стои въпроса със спането???Проучи възможностите и дай оферта! Лично мен ме интересува дали ще има много чалга в заведението??? Иначе съм навит!!!
нема проблеми със спането до неделя искам да видя колко народ ще изяви желание в понеделник ще обявя конкретна оферта
Гоше, какво заведение, нали става въпрос за хижа "Добрила"?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола