Популярни снимки за

Всички снимки

Четвъртък сБирка в Пловдив ???

В четвъртък вечер и петък през деня ще се помещавам в Пловдив, и предлагам да направим една сБирка със съфорумци от градаи околията да направим една сБирка някъде из Филипополис .
Ако има желаещи нека напишат в тази тема и може да спретнем нещо. Ще се радвам ако се осъществи. Аре Гафе , Бинин, нсираков, мано и др. откликвайте !!!

Редактирано от администратор , 03.05.2007 23:17:21

Ще се уговорим
Бройте ме :)
И аз идвам само уточнете часа и мястото на срещата :)
Що точно в четвъртък бреееее!
В_повер - четвъртък от 13:30 съм на твое разположение
ihh kak mi se odi na Plovdiiiv ama ke vidim ko moe se naprai po vuprosa
Ами може и в сряда, за тва е пусната темата, ако на другите е удобно може и утре да я изместим !!!
ТО утре Има сбирка на ФФ,там сме :D
Къде ??
Аз в сряда не мога щото имаме събрание във фирмата до 19:00
Аз утре не мога.

По-точно днес не мога а утре мога :)

Редактирано от автора , 02.05.2007 17:14:57

posledno 4etvyrtak ili petak? ako ne e minala ve4e ,broite ni i nas s shelly
Айде казвайте къде ще се срещнем довечера. Аз викам да е някъде по центъра може по главната и в района на стария град. Ако искате пред фотопавилиона да се разберем.
Ne e minala, shte se systoi dovechera, loshoto e che az shte doida malko po-kusnichko che imam snimki ot 19:30 no 100 % e sigurno che idvam. Vie kajete kyde, az ne poznavam mnogo dobre zavedeniqta, daite predlojenie i az idvam tam. telefona mi e 0898638888 za vseki sluchai !!!
Василе, ми ти кат почнеш да снимаш в 20:00 то ние ще сме си тръгнали докъто дойдеш. В крайна сметка организираш среща, на която няма да присъстваш а и като гледам така много заинтересовани няма та аз зех да се замислям дали да си хабя нафтата изобщо.

Наближава 16:10 а още нищо не се знае. Аз след около час и нещо излизам от работа и след това ако се разберете нещо ще съм на телефона (Васил го знае). Принципно ще си купувам резачка от Практикер или Технополис, така че ще съм в Пловдив до някое време.

Редактирано от автора , 03.05.2007 16:07:12

Явно няма да се видим, айде аз напускам кораба и след малко тръгвам за Пловдив. Ако решите все пак нещо 088-8975753

Редакция:
19:30 пред Фотопавилиона, който ще идва да идва.

Редактирано от автора , 03.05.2007 17:45:51

19:00 V_power ще е в раковски с бинин и Гафа... не знам дали ще успеят дфа са пред фотопавилиона
Nqma da hodq na snimki, otlojiha se :) v 19:30 pred foto paviliona e sreshtata ako nqkoi zakysnee da zvynne na mano (ostavil si e nomera) za da mu kajem kyde sme !!!
А аз ако няма какво да правя ще пусна снимки от днеска с разходката ни с В_павоер-а
Ееее не ви беше срам. От цял Пловдив само аз и Васил бяхме на мястото на срещата а дие даже не сме от този град. Само несериозници ей. Нямам какво да кажа повече.
START OF TRANSMISSION

Говорит Радио Майнатаун...

Днес в областа на 3те тепета бе забелязан странен обект, принадлежащ по всички признаци към вражето племе на Никонианците. Този субект бе забелязан да извършва странни ритуали пред Пловдивските красиви момичета...

След кратко колебание от страна на бдителните граждани, субектът с инициали V_P бе проследен до момента, в който от прекалена бдителност не ни забеляза...
Явно агент на чужда разузнавателна агентура, този субект с инициали V_P ни засне с чуждата за племето Канонско тяло и обектив... явно шпионска работа...

Веднага си проличаха някой пропуски на чуждото разузнаване. Никонианците явно не разполагат с прецизни уреди щом след всяка снимка направена със шпионският апарат е необходима проверка от оператора за качеството на изображението...

Опитите за инфилтриране на вражата единица завърши успешно, след размяна на депешите и флаш картите нашите агенти от контраразузнаването успяха да се присламчат към врага с цел разпознаване на неговите задачи аз диверсия....

Обектъ Vижте ме Pристигнах явно си падаше по Възрожденската ни архитектура... явно обзет от желание за изява...........

Разхождайки се се с него видяхме живият му интерес към цвятята на Пловдив... към нежните розови пупки на красивата ни родна стряха.. на китното ни градче

Оказа се че субектът на вражата гмеж Никонианска има по-гнусни и задни мисли - погледът му се плъзваше по цветенцата само мимоходом в търсене на свежа и нежна плът Пловдивска. Скритите му задни мисли бяха разкрити от агентът ни с кодово название Рижавата Маца, която съзнателно заголи бедра пред погледа на врага, с риск от разкриване на съкровенните и желания ... агентката ни смело и съотвержено се изправи пред 300мм оръжие на врага и замяука ""МяуКанон Мяуканон" и съответно бе застреляна жива от субектът...

Разбирайки че е разкрит субектът а вражата държава НИкония призна че е дошъл в нашия град с една едничка цел - да намери своята Жулиета, своята изгубена любов, да възвърне честта си, като премине към правата вяра...

Попитан коя е тази негова изгора той само смутено промълви... Майничка е...русичка...

Започнахме да търсим .. да търсим и търсим...

Но тази която открихме .....

не беше обектът на неговия копнеж...

затова след кракта пауза в местен ресторант с деликатеси и сладки стюардеси... врагът под строк тъмничен надзор на Агентите Бинин_Канонски и Мано_007 бе изпратен на очна стафка с Майнински гърли в известна пазена в строга тайна Пловдивска дискотека....

Рапорт даден
23:00

ЕДИН Е КАНОН и МаркIII е неговият пророк...

End of transmision...
4ovek ti napravo me ubi :)
Агент Сираков, отличен репортаж:)
Ехх ако бях видял тази тема малко по-рано..
За репортажа на Сираков
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола