За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
С условията на конкурса може да се запознаете тук:
http://www.4coolpics.com/k_detski_smiah.php
Обръщаме ви внимание, че има изискване от организаторите:
Право на участие в конкурса имат само фотографии, които не са публикувани в интернет сайтове, списания и други медии.
Настоящият конкурс стана възможен благодарение на:
МЕДИЕН ПАРТНЬОР НА КОНКУРСА - СПИСАНИЕ "9 месеца"
http://www.9m-bg.com/

На страниците на списание "9 месеца" ще бъде публикувани избрани снимки и актуална информация за конкурса.
Наградите са осигурени от МАГАЗИН OVIESSE - официалeн вносител на италианска модна марка Oviesse

Домакин на фото изложбата с най-добрите фотографии от конкурса ще бъде Развлекателен детски център CITY KIDS.

Благодарим на "кръстницата" на конкурса - DareDevil!
Пожелаваме успех на участниците!
http://www.4coolpics.com/k_detski_smiah.php
Обръщаме ви внимание, че има изискване от организаторите:
Право на участие в конкурса имат само фотографии, които не са публикувани в интернет сайтове, списания и други медии.
Настоящият конкурс стана възможен благодарение на:
МЕДИЕН ПАРТНЬОР НА КОНКУРСА - СПИСАНИЕ "9 месеца"
http://www.9m-bg.com/

На страниците на списание "9 месеца" ще бъде публикувани избрани снимки и актуална информация за конкурса.
Наградите са осигурени от МАГАЗИН OVIESSE - официалeн вносител на италианска модна марка Oviesse

Домакин на фото изложбата с най-добрите фотографии от конкурса ще бъде Развлекателен детски център CITY KIDS.

Благодарим на "кръстницата" на конкурса - DareDevil!
Пожелаваме успех на участниците!
Редактирано от администратор , 15.05.2007 08:02:04
Харесвам темата!!!
само да кажа нещо ако позволите към участниците....
Пускайки снимки на деца, които не са ваши (децата имам в предвид), ако нямате позволение от родителите да публикувате снимките в публичното пространство може да си навлечете големи бели (от личен опит говоря...).
Успех на конкурса!
само да кажа нещо ако позволите към участниците....
Пускайки снимки на деца, които не са ваши (децата имам в предвид), ако нямате позволение от родителите да публикувате снимките в публичното пространство може да си навлечете големи бели (от личен опит говоря...).
Успех на конкурса!

Хайде на слука и на фокус!

nsirakov, начи към всяка снимка (може би в опцията "Редакции") да се качва копие на служебна бележка/Разрешително от родителите
; а при участие в изложбата (за спечелване на награда нема нужда да кометираме дори) да се плащан на модела или на негов законен представител - родител, настойник, попечител...
Само дето тоя награден фонд нещо много символичен - една свястна карта за апарата не може се купи вече за тия пари

Само дето тоя награден фонд нещо много символичен - една свястна карта за апарата не може се купи вече за тия пари

балевски защо е тази жлъч не мога да разбера... някъде да си прочел да съм искал нещо, да съм написал админа да слага отметки за модел рилийз???, да съм написал за плащане на модела... - изказах едно предупреждение - нищо повече - а който пуска снимка на чуждо дете без позволението на родителите си е за негова сметка... просто дадох съвет...

nsirakov, жлъч?! ти от шега май не разбираш... или твоето чувство за хумор има твърде стеснени граници? Интересно как разбираш забавлението (тук)?!
В една песен от преди много години се пееше "винаги има недоволни, а толкова стараех се; моята гордост е наранена..."
В желанието си този сайт да има ясно изразени правила за новите, та новите юзъри да останат за по-дълго време, много "стари" муцуни смятаме, че става все по-скучен и "стерилен" сайта (нищо лично към Пламен - той е пич, готин човек, който ни предоставям възможност; но и той не може да ни угоди, наши, ша знайш).
Аре, аз се оттеглям (по служба)
nsirakov,
!
В една песен от преди много години се пееше "винаги има недоволни, а толкова стараех се; моята гордост е наранена..."
В желанието си този сайт да има ясно изразени правила за новите, та новите юзъри да останат за по-дълго време, много "стари" муцуни смятаме, че става все по-скучен и "стерилен" сайта (нищо лично към Пламен - той е пич, готин човек, който ни предоставям възможност; но и той не може да ни угоди, наши, ша знайш).
Аре, аз се оттеглям (по служба)

nsirakov,

от шегир азбирам.. но в думите ти шега не видях...
Zdraveite straxotna tema ste izbrali,bix kazal 4e ne e tolkova lesno da se xvane edna usmivka na mal4ugan po vreme na igra iziskva se turpenie,no az 6te opitam!Uspex na vsi4ki!!!

nsirakov, прав си! То затуй само на мойто хлапе муцунката гледате, щото като снимам по парковете после не мога да пусна тук снимка. Винаги питам родителите дали може. Виж, на дечицата от честванията за Априлското въстание не съм питала, ма те като са застанали там да участват е ясно, че ще ги снимат... ;)))

Сега разгледах повечето снимки качени в конкурса. Галериите са пълни със сладки ,малки, хубави дечица (да са живи и здрави).
Нека все пак авторите не забравят ,че това е фотографски конкурс (така пише) ,и да си отговорят на въпроса дали снимките им са подходящи за участие в него или по скоро са за семейния албум.
Пожелавам успех на всички ,и моля ви не го приемайте като заяждане.
Нека все пак авторите не забравят ,че това е фотографски конкурс (така пише) ,и да си отговорят на въпроса дали снимките им са подходящи за участие в него или по скоро са за семейния албум.
Пожелавам успех на всички ,и моля ви не го приемайте като заяждане.

deso - "моята е подходяща" ще кажат всички качили снимки там.... важноео е жудито да журира и отсява после
За да коментирате, моля, влезте в профила си!