Популярни снимки за

Всички снимки

Оценяване на макро снимките

Много ми е интересно да разбера по какъв критерий оценявате снимките от категория ,,Макро".
да има пчеличка, по възможност глухарче, и да няма фокус е ок,...
.. puska6 tuk , puska6 tam puska6 izvqn BG .. ako ima ne6to , koeto e interesno , 6te si proli4i , povyarvay ..
В тоя сайт забрави за обективни оценки!
Знам че не са обективни но не само в този сайт,За това искам да разбера по кои критерии се оценяват макро снимките,За качество,за композиция, за съчетание на цветове.Изобщо ми е интересно да чуя мненията на съфорумците.
какво харесвам аз - от една страна интересен обект на когото са му бръкнали майсторски в очите и са му изкарали на яве всичките фасети...от друга най-обикновено цвете при което е майсторска играта добър фокус/силен дефокус, харесвам изчистени кадри, харесвам необикновени простички обекти сред природата и изобщо много харесвам снимки тип "малък свят"...о и капки и то добре заснети харесвам, че и завиждам малко благородно, щото такива още нямам снимай си и стига с тия точки...естествено важни са доколкото могат да покажат харесва ли се или не това което правиш...но поради комплексността и на този въпрос и субективността на оценката...по-добре не му отдавай голямо значение
Ами...тук нищо не се оценява. Пишат се свободни коментари под снимките - ако снимката се хареса на някой без оглед на критериите. Експертна оценка няма да получиш. Няма да разяснявам защо.
po tova kolko e makro/mikro
az izcqlo se zanimavam s macro photography, da si priznaq de....bluskam profesionalno s canon 100mm macro lens EF 1:2,8 i tova za men e ludnicata ...da praskash pchelichki i bobulechki napravo sum kato Tumba tolakova gi cenq..;)p
macro photographyqta e moderna ot dosta vreme..... i tochno sega i e sezona...smqtam az

Редактирано от автора , 08.05.2007 17:32:51

ако някои има желание да се качим на Витоша тази неделя да пише, да правим снимки. аз ше съм със 100мм канон...и не ми се иска да съм сам, аз така или инче няма да съм, но ще е хубаво да има с кой да обеняме опит.... и бири де...:)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола