Популярни снимки за

Всички снимки

въпрос към Админ за снимките на първа страница

Какъв е принципа на показване - абсолютно случаен или има някаква зависимост?
Защото забелязвам, че някои снимки излизат доста по-често от други, а всички са ползвали кодове за да са там.
Да не говорим, че след като съм активирала код за снимка отпред, въпросната снимка не я виждам и след 50-60 Рефрешвания на страницата
Да, хубав въпрос
Принципа на показване е случаен но поради повишения интерес се качват повече он една снимки от юзер.
Има два варианта за излизане от положението :)
- потребителите да качват снимка само при изтичане на броя показвания на предишната качена
- да намалим броя на показванията
най-вероятно ще направим и двете

Аsinka, снимките са равнопоставени - всяка "изпада" след 2000 показвания

Редактирано от администратор , 23.08.2005 13:53:46

Аз тази сутрин пробвах да пусна една за показване, но само веднъж я видях на екрана в полето... как да разбера колко е покзвана, например?
Ще изпадне оттам след 2000 показвания
колко време ще стои зависи от броя посещения на първа страница и от общия брой качени снимки там
Админ, дали няма трети вариант – две полета на първа страница под рубриката "Твоята снимка тук"!?
приемам предложения :)
Доколкото предложението ми би предизвикало преструктуриране на Първа страница или чрез отпадане на вече съществуващи рубрики, или с увеличение на обема, като и двата варианта ми се виждат лоши!, то приемам идеята си за трудно осъществима, ако не абсурдна. Но е неоспорим факт нарасналия интерес на все по-напредващи юзери!
Good for you!
предлагайте смело - пък ще видим
Моето предложение няма да се хареса сигурно ама да си го кажа 1 да се намалят броя на показванията,2 кодовете да се получават само като награди или от смс(сиреч да се премахне рулетката)
Не пипайте рулетката, още не съм спечелил от нея !!!

каква е тази рулетка?
balevsky, питай Жу - тя ни светна на нея, иначе не бях я забелязала и аз
На главната страница вдясно, над анкетата
Аз спечелих от нея поне 7 кода за има - няма 20-тина завъртания, , но използвах за сега само 2. Другите си ги запазих
Фрий, е къв тоз твой пуст късмет? Аз въртя ли - въртя и пак нищо.
Асинка, и аз така...
върти....не май се
up

Редактирано от администратор , 20.09.2005 19:18:58

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола