За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Срещата в ЧЕТВЪРТЪК или в ПЕТЪК?
ПРЕДЛОЖЕНИЯ за ново място - при Казака е жега
ПРЕДЛОЖЕНИЯ за ново място - при Казака е жега
Редактирано от администратор , 19.05.2007 10:58:20
В градината на "Жълтата къща" на "Тунджа" 36?
В четвъртък или в петък? В "жълтата къща" е добре, стига да има място
DareDevil - neka da probvame - moje6 li da zapazi6 mesta?
az sam za Petak
az sam za Petak
"Моля,изпращайте снимки на адрес:
гр.София 1373 п.к.92,
или ги давайте на Пламен Ташев, на редовните сбирки на сайта в Четвъртък. "
Plam, аз нямам проблеми за който и да е от дните, но май е по-добре да не разместваме много-много, справка горния цитат! Петъка би бил по-неудачен за редовни сБирки, поради това, че хората пътуват извън София или подготвят пътуванията си. Но това е само мнение!
гр.София 1373 п.к.92,
или ги давайте на Пламен Ташев, на редовните сбирки на сайта в Четвъртък. "
Plam, аз нямам проблеми за който и да е от дните, но май е по-добре да не разместваме много-много, справка горния цитат! Петъка би бил по-неудачен за редовни сБирки, поради това, че хората пътуват извън София или подготвят пътуванията си. Но това е само мнение!
Редактирано от автора , 16.05.2007 10:46:38
Аз съм за Петък. Като пътувам, ще пътувам през ноща след сбирката.
admin, ще се жертвам тази вечер да отида на сбирката на клуба на гимназията и ще запазя маси, обаче за кой ден наистина? И аз съм за петък, защото следва почивен ден :-).
5ък
и аз съм за петък, а трябва да донеса и някоя и друга снимка, особено тази на сина ми, за пръв път е класирана негова снимка и от 2 седмици ме ръчка да я донеса...
Срещата в ПЕТЪК - в градината на "Жълтата къща" на "Тунджа" 36
хареса ви в Петък а.... айде може и да намина пак... че пак ме юркат до софето...
Масите запазени.
DareDevil се обади, че е РЕЗЕРВИРАЛА маса за 15 човека
Закъснелите ще пият бира прави
Закъснелите ще пият бира прави
DareDevil за 4:30 часа ли?
От 19,30 ч.
Редактирано от автора , 17.05.2007 06:58:18
zdraste i az idvam v petuk mi e mn udobno
Толкоз години срещите се в четвъртък и сега какво ви стана от 2 седмици... петък та петък!
Аз вече по инерция си освобождавам четвъртъците заради срещите.
Вярно, че на някои им е по-удобно в петък, но нали си имаше традиция за четвъртък?
Дайте да го правим във вторник на обяд в Брусарци
Аз вече по инерция си освобождавам четвъртъците заради срещите.
Вярно, че на някои им е по-удобно в петък, но нали си имаше традиция за четвъртък?
Дайте да го правим във вторник на обяд в Брусарци
Може пък две срещи да има... една в петък за пенсионерите, които нямат други забавления и една в четвъртък за хората, които в петък се събират с други приятели и се прибират чак в събота сутринта
IVU Традициите не са това което бяха
АРГО не сама, ама аз може и да не влизам често във форума но си ги следвам...
Аз утре неможем
5тък?
Androdim мда... И ти ли в последния момент разбра?
Аз вчера специално се прибрах по-рано да си оставя колата за да мога да пия. И ей така как ми хрумна да попитам АРГО какво прави и случайно разбрах, че ако ида в Казака ще си стоя сам ;)
Иначе в градината на Жълтата Къща ще е яко тази вечер Осем-девет градуса и силни превалявания
Иначе ако много й е студено на групата може да се премести вътре в столовата и да избира: Вечерни Ошо медитации с Тамасо (3 лева) ИЛИ Медитация Сърдечна чакра с Тамасо (3 лева) ИЛИ ПЪК Музикална медитация-импровизация.
Ако по-горе описаните ивенти не допадат на никой - можете да обсъдите: новата социална политика на правителството; тавана на пенсиите; трябва ли шофьор от градския транспорт да взима 3 пъти повече от един учител или пък просто да споделите кой какво го боли
Аз вчера специално се прибрах по-рано да си оставя колата за да мога да пия. И ей така как ми хрумна да попитам АРГО какво прави и случайно разбрах, че ако ида в Казака ще си стоя сам ;)
Иначе в градината на Жълтата Къща ще е яко тази вечер Осем-девет градуса и силни превалявания
Иначе ако много й е студено на групата може да се премести вътре в столовата и да избира: Вечерни Ошо медитации с Тамасо (3 лева) ИЛИ Медитация Сърдечна чакра с Тамасо (3 лева) ИЛИ ПЪК Музикална медитация-импровизация.
Ако по-горе описаните ивенти не допадат на никой - можете да обсъдите: новата социална политика на правителството; тавана на пенсиите; трябва ли шофьор от градския транспорт да взима 3 пъти повече от един учител или пък просто да споделите кой какво го боли
IVU, от три години в "Жълтата къща" в сряда се събират хора с доста по-големи претенции от твоите и оцеляват. Надявам се и ние да преживеем една вечер .
И в майтапа трябва да има мярка .
И в майтапа трябва да има мярка .
За да коментирате, моля, влезте в профила си!