Популярни снимки за

Всички снимки
Гледам 24ти наближава ,пък никой не казва кога, от къде, как и тн ще се тръгне за Тасос?! Всеки да се оправя или...? Предлагам на тръгващите от София да се разберем за среща и да потеглим заедно, пък после ще се съберем с останалите?! Дайте предложения - кой откъде мисли да минава и тн.
Аз най-вероятно ще пътувам от Пазарджик през Велинград и Белица за да се срещна там с Васил и да продължаваме заедно към границата. Предлагам всички да се чакаме на границата и да пътуваме в пакет защото ако се случи нещо да си помагаме я някоя авария с колата я нещо друго.
Предлагам сборен пункт преди Кулата с хапване на супичка.От София ще е трудно да сме колона в тая навалица.Наща група мислим да отлепим към 8-8:30 от София.Ако някой знае хубаво местенце преди границата да каже и ще си уговорим среща.С ***** взимаме 2 моделки,и обявяваме тарифа за снимане 20лв на час че да има с кво да ги храним

Редактирано от автора , 22.05.2007 16:26:57

И аз мисля, че е най-добре срещата да е преди Кулата. Който познава района да каже къде и в колко да се чакаме. Ами и аз ще водя една моделка, ама хайде, няма да взимам пари за снимане. ;)
vadin, а хубавото моделче, с което толкова си приличате ?
Да ама наще са от календара на Playboy
ако някой пътува през Свиленград да пусне съобщение!!!!!
Арго, ае са...и аз ще водя модел (Жоро ) и може да праим трампа, че 20лв са си 10 евро

Явно така ще е най -добре - среща преди границата, и оттам заедно. Аз все пак чакам потвърждение от Джино, че с него пътуваме
Desso, какво беше сабличам се гол и тичам по плажа
Едното сборно място е това. Аз и Васил ще доидем от дясно а Галя & co ще дойдат от ляво и всички заедно тръгваме на долу :) Ако има неразбрали да питат.

Ще пресечем границата тук на незнайно от BGmaps място :)

Редактирано от автора , 21.05.2007 22:23:53

Аз мисля че е по-добре да излезнем през Гоце Делчев, първо , че има по-малко хора , и второ , след като излезнем в Гърция от гпце делчев е по-близо до мястото от където ще хващаме ферибота, но вие си решавате , аз пътувам през гоцето !!!
Здравейте на всички
Ние също мислим да пътуваме през Гоце Делчев, предвид на това, че като говоря с разни хора май половин България ще се изнася към Гърция по празниците. Надяваме се, че през Гоце Делчев ще има по-малко пътуващи. (Дано не всички мислят като нас и да се се окаже, че всички са се юрнали през Гоце Делчев, а на Кулата няма никой )
mano, разбрах мястото за среща Остава довечера да уточним часа
Задръжте се по обед на Кулата и аз да ви видя
Още 1 примерен маршрут, от Kулата до Tасос, нарочно съм се отклонил малко през Драма, мисля че ще е интересно.
http://www.reklamnostudio.com/Thasos_files/Thasos.htm

Редактирано от автора , 22.05.2007 18:37:22

аз излизам през Гоцето ще тръгнем от София между 7,30 -8,30 минавам през Ярема в Разлог ще съм около /ако не е задръстване/11-12 и продължавам към границата , Васе дай предложение къде да се чакаме за да пътуваме заедно през малагите.
Аз през цялото време си мисля, че на Атон ще ходим, а то Тасос било... както и да е.

Значи реших да летя със селскостопански самолет до Ератейно и после с рибарски сал ще ме извозят Скала Рачони

И като сме почнали с картите - да се включа и аз с една:

1.3MB e!

Това е маршрута през Кулата.

Редактирано от автора , 22.05.2007 20:11:41

IVU не виждам разлика? http://www.reklamnostudio.com/Thasos_files/Thasos.htm
освен че е 1,3МВ
ARGO моята е по-шарена и има отбивките за малка нужда и минералните извори Освен това на фериботните линии имам нарисувани корабчета
Админа никъв го няма да не е там вече?
Хайде да се стегнем малко
Нашта група от 5 човека тръгва сутринта към 6,30 - 7,00 от София, през Гоце Делчев
Някой знае ли в Гърция дали глобяват за радиостанции? Мога за взема 4
взимай, но им активирай роуминг
Гледам Джино писал , че и ние сме през Гоцето, и горе долу към 7 и 30 ще тръгнем от Сф, но ще се движим по-бавно, та няма да се срещнем по път.
Абе явно ще се видим чак на оструа
Абе в 10:30 да сте на Илинден. Там ще направим една скара пред митничарите и продължаваме :)
IVU ,дай сайта от който си качил картата, ако обичаш!!!
Последно, имаме среща аз, algaivel, jino в 7 часа. Мястото на срещата е след светофара на Околовръстното и Цар Борис посока Княжево, на 40-50 м след светофара. Пътуваме към Гоце Делчев и оттам към Гкпп Илинден. По пътя ще ни настигне Ivoto, а също ще се съберем и с mano и V_Power, Ivu и той, мисля..
Идеята е към 11-11;30 часа да сме на границата.
Лек път на всички. И носете снимки на хартия и........ракия
Hateras,

http://www.viamichelin.com

Има много опции. В началото е една жълта, после като я зумнеш става такава шарена.

Редактирано от автора , 24.05.2007 00:21:14

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола