Популярни снимки за

Всички снимки
Az iskam vasheto mnenie za podhodiashta kamera. Interesuvam se ot cvetove, balans na bialoto, kachestvo na snimkata. Taka, che ako triabva da izbiram koia kamera bihte mi preporuchali?
kamera za filmcheta ili za snimki?
za snimki, az filmcheta ne pravia veche.
Какъв е лимита от пари? до 1000лв?
za limit niamam predstava, az sega razuchavam pazara, iska mi se neshto, hem da bude sravnitelno kachestveno, hem da ne bude basnoslovno skupo. Eto primerno edn site, ot koito moje da se dobie predstava kak vurviat ceni/kameri http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat04001&type=category .
24 Май... или по-просто както му казват децата - Празника на буквите...
Ако искаш съвета да ти го напиша на цигански, ама с китайски букви...
az ne moga da nameria fontove za kirilica (ne se obijdajte), ami pomognete :).
Ama i az - nito postavih vuprosa na miasto, nito pisha na kirilica, taka, che veche niama znachenie. V kraina smetka, ako niakoi iska da dade mnenie e svoboden da go napravi.
.. Koyato i da vzeme6 , ostanaloto si zavisi ot Tebe .. iska se 4etene i mnogo praktika vzemi si ne6to , koeto Ti e kef i se zanimavay bez da se pritesnyava6
S vsi4ki kameri , dori i basnoslovno skqpite , mogat da se pravyat dobri ili posredstveni snimki .. 4at-pat .. i Otli4ni.. Pozdravi!
bass има право! Аз снимам със Sony DSC-W50! За 600 лева с картата си готова! За начинаещи хич не е зле, пък по-нататък може и по-сериозна техника! Успех!
ako имасх $$ си вземи ДСЛР
Blagodaria vi, az sushto snimam sus Sony, no misleh, che triabva da imam poveche opcii. V krajna smetka nikoi ne moje da mi otnemeudovolstvieto ot zasnetia moment.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола