Популярни снимки за

Всички снимки
Имам Panasonic DMC - FZ50. Онзи ден случайно забелязах странен символ в горния десен ъгъл на дисплея,който се появява само докато фокусирам.. В упътването пише, че това е индикатор за люлеене... Е,закрепих апарата неподвижен,но символа пак се появява. Българското упътване е много оскъдно в това отношение.. Някой ад може да сподели нещо по въпроса?
kakvo predstavliava simvola ????
i az sam s Panasonic samo 4e FZ30 moga da pogledna
И при моя (самсунг дигимах 370) има такъв символ, дори на статив да е - пак ще го има. Това показва, че ако "люлееш" апарата (както каза), снимката ще е размазана.
towa значи че апарата предупреждава - снимката се прави при условия ( скорост) при които е възможно да се получи динамична нерязкост от треперенето на ръката - и препоръка да се увеличи скоростта или да се сложи на статив апарата - машинката не знае дали си е сложил на статив - тя просто предупреждава, че скоростта с която снимаш не е достатъчна за добра снимка ( според апарата) затова пуцай смело
а финтара казал преди мен
да не е нещо отностно стабилизацията
Когато закрепваш апарата неподвижен ,изключвай стабилизацията
Камък ми падна от сърцето...
Нали съм си параноик и просто си представих картинката на повредената ми скъпоценност...
Символа е едно малко,червено фотоапаратче,на мястото на символите за резолюция и компресия..
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола