Популярни снимки за

Всички снимки

въпрос по психология или бихейвиоризъм ?

защо за една и съща снимка в един сайт може да се гласува и е добре оценена от потребителите, а в друг (този тук) неможе да е гласува, защото автора не дава? цял ден ме мъчи този въпрос и нищо неможаш да намерия в мрежата по въпроса.
зависи от публиката колега :) и от бирите на масата
В различните сайтове има различно виждане Не се коси,важното е на теб дадена снимка да ти харесва Иначе nsirakov е прав,но освен публиката има и различни актьори
мен ме кефи един коментар... още в началото когато влезнах тук... снимка която ( не че се хваля) бе вече спечелила един конкурс...

казаха ми

"има време ще се научиш да снимаш като хххххх (да не казвам кой е ющзърът)..." е паднах си направо ;|)

знам ли - може вече да съм се научил да снимам кто него... макар да се съмнявам - прекалено дорби снимки прави...
да, схващам посоката. док_р бири, бири, ама ми звучи като бери бери, защо трябва да се маха обвивката на ориза?
Някой автори са прекалено чувствителни и като видят посредствена снимка събрала гласове(най-често благодарение на приятелчетата) колкото тяхната си спират гласуването

Не го приветствам, напротив - призовавам към безпристрастно гласуване, за да гледаме наистина добри снимки
амдин - ти дай награда на Галя че успя да ме върне в активирането на гласувнането :)
sega poprochetoh niakoi mnenia ot minali temi v foruma i mi se dodraifa.
А ти за дискът на Плимсол чувал ли си?
Trans #!@?% mihi est....

Редактирано от автора , 02.06.2007 04:30:36

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола